Re: Oudot tavat/teot yksin ollessa

Home Forums Sekalaista Muut Oudot tavat Re: Oudot tavat/teot yksin ollessa

#49590
räsynukke
Member

En sinänsä tee mitään kamalan outoa, mutta aina kun jään yksin kotiin alan soittamaan pianoa. Ja soitan aina ensin The Little Negron, sen jälkeen Can Canin ja lopuksi In Dreamsin. Vasta sitten kun olen soittanut nuo kolme alan soittamaan muita kappaleita.
Joskus kun olen yksin kotona laulan jotain. Ennen tein tätä paljon, koska pelkäsin yksin kotona olemista, mutta olen päässyt siitä jo kauan sitten yli. Tosin esim. ennen hiihtolomaa olin yksin kotona ja minun piti siivota ja lauloin koko sen ajan (noin 30 min) Jos sun lysti onta englanniksi keksien itse niitä sanoja… Ja usein kun olen lähdössä kotoa ollessani siellä yksin laulan Zen Cafen Todella Kaunista niin, että suljen ulko-oven viimeisten sanojen kohdalla. Vaihtoehtoinen kappale tähän on laulu nimeltä Erdelezi. Siinä ei tosin ole väliä minkä sanojen kohdalla lähden.
Ja sitten on vielä se, että tiuskin aika paljon esineille. Tietokoneelle, piirustuksille, kännykälle, radiolle ja varsinkin Playstadionille huudan koko ajan pelatessani. Joskus sormilleni kun ne eivät tottele pianoa soittaessa. Tätä tapahtuu myös silloin kun muita on paikalla, mutta enemmän kun olen yksin.