Re: Parhaimmat animesarjat? Top-3

Home Forums Anime Suosikkiäänestykset ja kyselyt Parhaimmat animet Top3 Re: Parhaimmat animesarjat? Top-3

#41306
Soina
Member

Auts, nyt pistit pahan… Vaikea valita niiin monesta joku hyvä. Mutta kokeillaanpas;

1. Shugo Chara!
Kyllä tämä taitaa viedä voiton. Juoni on mukavan omaperäinen, vaikka siitäkin löytyy omat kliseensä. Hahmot ovat suloisia ja inhokkeja on niin hankala nimetä että ihan pahaa tekee. Muutenkin erottuu muista taikatyttösarjoista jotenkin…omalla tavallansa ja tätä on vain rakastettava. Shugo Charat ovat suloisia ja vaikka sarjaan onkin ängetty sata ja yksi filleriä, ovat nekin suloisia, vaikka omalla tavallansa ärsyttävätkin. Ja sarjassa on todella paljon paritus mahdollisuuksia. Niin ja Nana Mizukin ja Buono!’n musiikit tekevät sarjasta vielä ihanamman ! ♥ Lempihahmojani ovat Ikuto, Eru ja Utau, mutta myös Ami on suloinen olento.

2. Higurashi no Naku Koro Ni
Tätä nyt tuskin edes tarvitsisi perustella. Juoni on vain niin täydellisyyttä hipova. Hahmot ovat omaperäisiä ja erottuvat toisistansa. Sarjaa katsoessa ei naurata, välillä ehkä itkettää, mutta pelottava tai sekava tämä ei ainakaan ole. Ainoana miinuksena sarjasta löytyy sen hieman kehnommanpuoleinen animaatiojälki. Hiukset ovat luonnottomat ja jalkojen ja käsien yhteistyö on aika kaameaa katseltavaa. Mutta tässäkin upea opening, ei voi muuta sanoa. Suosikkihahmoihin lukeutuvatkin Rika, Mion, Rena ja Keiichi (omg, vaikea sanoa inhokkihahmoa x_x).

3. Sekirei
Tämä on aika tuntematon kaveri, mutta rakastan sitä (myös mangana ~ ). Juoni on aika paljon samantapainen kuin Rozen Maidenissa, mutta jokin tässä on kuitenkin sellaista, joka tekee siitä paremman. Pidän myös siitä kuinka aivan päinvastaisia genrejä on saatu sovitettua niin hyvin yhteen. Toisaalla sarjassa on paljon taisteluja, paljon pervoilua, mutta toisaalta sarjan yksi genreistä on romanttinen komedia. Yhdistelmä kuulostaa aluksi oudolta, mutta kun katselee sarjaa sen huomaa toimivan yllättävän hyvin. Upeat hahmot ja onhan nuo opening ja ending kanssa kivaa kuunneltavaa. Lempihahmoni on ehdottomasti Homura/Kagari, mutta myös Kusano ja Musubi miellyttävät minua katsojana.

Muita loistavia sarjoja (jotka ei mahtunu tohon 8′<) ovat mm. Clannad, Toradora, Itazura na Kiss ja Strawberry Panic!.