Re: Parhaimmat animesarjat? Top-3

Home Forums Anime Suosikkiäänestykset ja kyselyt Parhaimmat animet Top3 Re: Parhaimmat animesarjat? Top-3

#46369
Cafekko_96
Member

Omat suosikkini:
1. Naruto. Kyllähän tätä aina jaksaa katsoa, sillä se on hauska ja siinä on silti niitä verisiä kohtia, joita mielestäni kunnon animessa/leffassa tulee olla. Ja sanonkin aina, että leffa ei ole leffa jos siinä ei ole verta. Olenko vähän verenhimoinen vai muuten vain ´´tyhmä´´. Mutta joo, Narutosta tykkään kuitenkin kovasti juuri hauskojen kohtien takia, ja niihin kohtiin on pystytty hyvin sekoittamaan verta.

2. Fullmetal Alchemist. Miksihän tämänkin tänne laitoin? Kuitenkin, jotenkin vain tykästyin sarjaan osettuani sarjan ekan dvdn halvalla ja se tarttui mukaan vain sen takia koska oli halpa ja animea. Tyhmä yy ehkä kuluttaa rahaa, mutta katsottuani, tykästyin kovasti.

3. Pokémon. Olen aina tykännyt pokémoneista ja muutenkin koko sarjasta. Hekeksi innostus sarjaa loppui, koska oli ´´lapsellista´´ tuijottaa jotain Pokémonia, mutta kun sitten tutustuin mangaan ja animeen ja sain tietää, että Pokémon animea, pikkuhiljaa tykästyin tähän sarjaa uudestaan enkä enää pidä sitä lapsellisena vaikka olenkin (kaverin sanoja lainaten) kuudes luokkalainen kuusivuotiaan aivoilla.