Re: Parhaimmat animesarjat? Top-3

Home Forums Anime Suosikkiäänestykset ja kyselyt Parhaimmat animet Top3 Re: Parhaimmat animesarjat? Top-3

#47687
mansikka94
Member

1. Death Note <3<3<3
Alunperin olin joskus katsonut pari jaksoa ja ajatellut että joo, vaikutti ihan hyvältä, vois joskus kattoa lisää. Mutta sitten. Ostin ykköspokkarin suomeksi kun näin kaupassa ja olin myyty. Oli pakko sitten rynnätä koneelle ja jatkaa animen katsomista siitä kohdasta mihin olin aiemmin jäänyt, sitä oli vain kirjan jälkeen yksinkertaisesti pakko saada lisää. Jakson 25 (tiedätte kyllä, en vain sano jos kaikki ei halua kuulla 😥 ) jälkeen sarja muuttui jotenkin tylsemmäksi.. Mutta suosikkisarjani se silti on, en osaa oikein perustella, kai siinä juoni ja hahmot tekee sen että siihen vain yksinkertaisesti jää koukkuun.

2. Keroro Gunsou <3<3<3
Kukapa voisi olla tykästymättä näihin ihaniin aliensammakkoihin? Sarjassa vain on jotakin mihin rakastuin heti kun olin katsonut ensimmäisen jakson. Aluksi näin Kerorosta pinssejä Kukunorin nettikaupassa ja ajattelin että nämähän on söpöjä. Ja sitten jotenkin ajauduin katsomaan tätä animea… : D Niin siinä vain kävi. Hahmot on niin hauskoja että sen takia varmaan on listalla kakkosena. Ja ykköstunnari on aivan i-ha-na!!! <3

3. One Piece <3<3<3
Mitä tähän nyt sanoisi.. Jotenkin vain sellainen sarja, että en voi olla pitämättä siitä. Huumori on hyvää, hahmot on aivan loistavia ja juoni on hyvä. Täydellistä. Luffyn ja Zoron sähläys on vaan niin hauskaa (ja varsinkin heidän yhteinen sähläyksensä, on erikseenkin hauskaa, mutta yhdessä aina parempaa : D) ja muidenkin. Ja tunnarit on myös hyviä (paitsi 7 ja 8 on hu-o-no-ja).