Re: Parhaimmat animesarjat? Top-3

Home Forums Anime Suosikkiäänestykset ja kyselyt Parhaimmat animet Top3 Re: Parhaimmat animesarjat? Top-3

#40136
Tiger Claw
Member

1: One Piece. Mielestäni sarja on äärimmäisen loistava, vaikka shounen-mättöä onkin. Sarja on tehnyt minuun lähtemättömän vaikutuksen. Itkettävä ja naurattava mestariteos. Toveruuden ja seikkailun tunteen voi melkein tuntea ruudun läpi. OP:n maailma on omaperäinen ja kiinnostava, samoin hahmojen taistelutavat. Tahtoo Clima Tactin. Hahmot ovat moniulotteisia ja persoonallisia, eivätkä pahiksetkaan ole aina pelkästään pahoja. On myös hyvä, etteivät kaikki hahmot ole übervoimakkaita supermiehiä/naisia, jotka voittavat aina ja selviävät mistä vain. Uskomattomista ja pitkäkestoisista mätöistä selviämisen vastapainoksi jotkut hahmoista kuolevat todella helposti, ja sekin on ihan hyvä. Niinhän se on välillä oikeassakin elämässä. Olkihattupiraattien väliset erot tuovat realistisuutta, ja on hyvä että hyviksetkin häviävät välillä.

2: Ouran High School Host Club. Hahaa, tämä jos mikä piristää päivää! Ihania kaunispoikia (plus yksi kaunispoikaa esittävä tyttö), hersyvää huumoria, ylellinen miljöö ja ylelliset huvitukset. Shounen ai -viittauksiakin löytyy. Tätä katsoessani repeilen vähän väliä, etenkin kun kaikki Host Clubin pojat (paitsi Mori TT__TT) pukeutuvat naisiksi ja laulavat. XD Ta-m-aki on i-ha-na. Plussat siitä, ettei naispäähenkilö ole mikään ärsyttävä Ichigo Momomiya -klooni.

3: School Rumble. Lisää komediaa, tällä kertaa ei-niin ylellisessä lukiossa. Hahmokaarti on hyvin suunniteltu ja jokainen oma persoonallisuutensa. Aivot narikassa -teos. Kannattaa ehdottomasti katsoa!