Re: Parhaimmat animesarjat? Top-3

Home Forums Anime Suosikkiäänestykset ja kyselyt Parhaimmat animet Top3 Re: Parhaimmat animesarjat? Top-3

#40276
Inu-Mimi
Member

Voi luoja, ajatus hakkaa. Tällaisissa tilanteissa en edes muista mitä olen katsonut. Blah.
1. Code Geass. Katsoin tätä suureksi osaksi juonenkäänteiden takia, ja niitähän riittää. Sarjaa ei turhaan sanota junaonnettomuudeksi. Hahmoissa on syvyyttä ja vaikka jotkut sietämättömän rasittavat jotkut palaavat henkiin järkyttävän onnettomuuden jälkeen kaksi tai kolme kertaa (lue: Fleiya fired – no – one – died) niin se on myös kaikessa epäuskottavuudessaan realistinen kuvaus nykyajan maailmantilanteesta, kritisoiden sitä joskus turhankin avoimesti (lue: "Code Geass bännitty Kiinassa"). Ja onhan siinä upea hahmodesignit, ensirakkauteni Zero-puku ja upeaa ääninäyttelyä. Ja se poikii hulvattomia meemejä, failulu ja spinzaku esimerkiksi. ja joo. Homolust. Olkoot laittamatta mieshahmojaan ihonmyötäisiin mecapilottipukuihin jos eivät halua suunnatonta BL-doujinshivyöryä. Lol $unri$e.
2. Hellsing Ultimate. Alkuperäinen sarja on järkyttävän huonosti toteutettu mutta OVA hipoo melkein mangan tasoa. Mahtava animointi, paljon erikoisefektejä jotka kuitenkin näyttävät luonnollisilta eikä niitä käytetä yliampuvasti, persoonalliset hahmot ja mukavasti huumoriakin mukana. Seuraa mangaa kiitettävästi. Neljäs jakso oli se viimeinen niitti jos nosti tämän sarjan pysyvästi kakkossijalle listassa. Ei hemmetti, Maaya Sakamoto. Sarjahan siirtyi madhouselle uusimman OVAn myötä mutta en huomannut minkäänlaista, ainakaan negatiivista muutosta laadussa. pahamainen "nazi vampires eating babies" kohtaus muuten laitettiin siihen mukaan.
3. Sayonara Zetsubou Sensei. Todella rakastettava sarja kaikessa abstraktiudessaan ja epäsovinnaisuudessaan. Hahmokaarti on valtava ja kaikki ovat kaikki karrikoituja äärimmilleen, siinä käytetään lukemattomia erilaisia animointityylejä (eräässäkin jaksossa puolet siitä oli piirretty riisipaperille, yksi jakso oli muovailuvahalla ja stop-motionilla tehty) ja musiikki on eeppistä. Piirrostyyli on yksinkertaista ja nopealukuista(mangasta puhuttaessa), sillä on rohkeutta tehdä parodiaa mistä tahansa (OVAssa esiintyi Michael Jackson, kiinalaisten kopioima olympia-haruhi ja Raki☆Muta). Yksi harvoista sarjoista joita katsoessani nauran aidosti ääneen ja useamman kerran yhden puolituntisen aikana.

Taas tuli seinä tekstiä. Nuo ovat tuollaisia pitäaikaisia suosikkeja mutta jos esimerkiksi Casshern jatkaa tähänastisella laadulla sillä on mahdollisuuksia päästä hyvin korkealle, ja mitä huumoriin tulee niin Detroit Metal City tekee musiikkipiireille saman minkä SZS teki otakukulttuurille, vain monta kertaa räävittömämmin.