Re: Salapoliisi Conan

Home Forums Manga Mangasarjat Salapoliisi Conan Re: Salapoliisi Conan

#43132
Lambo
Member

Olen sarjan suhteellisen suuri fani. Aluksi itse epäilin sarjan kiinnsotavuutta, mutta myöhemmin päädyin sarjan pariin uudelleen ja siitä asti on pitänyt ostaa jokainen uusi pokkari.

Goshon piirtojälki on minusta hyvin kaunista ja hienoa. Yksityiskohtia löytyy, hahmot erottaa toisistaan ja siitä näkyy Goshon oma tyyli. Juoni on alussa sopivan nopeaa, mutta tahti hieman hyytyy mitä pidemmälle sarjassa edetään. Gosholla taitaakin olla paljon ideoita, joita haluaa sarjaan laittaa ennen loppua tapauksiin katsottuna, mutta ainakaan itseäni se ei haittaa, koska sarja jaksaa kiinnostaa jostain syystä hyvin paljon.

Organisaation esillä olen vähyys harmittaa itseänikin, mutta joka kerta kun jotain uutta ilmenee niin on se todellakin sen arvoista myös. Jännitystä piisaa.

Kogoro on suuri fanitukseni kohde ehdottomasti. Komea, hienosti luotu hahmo, joka on hieman hölmö ja tapojensa orja. Antaa maittavia nauruja tempauksillaan.

Itse olen tempautunut tämän sarjan mukaan, ja pidän siitä todella paljon hitaan juonen etenemisestä huolimatta. Loisto sarja jännityksestä, ja dekkarimaisesta tyylistä pitäville. Sarja on saanut harmillisen vähän huomiota suomessa.