Re: Sangatsun gallerian epäkohtia, kiinnostaako se ketään?

Home Forums Piirtäminen Gallerian epäkohtia Re: Sangatsun gallerian epäkohtia, kiinnostaako se ketään?

#51411
Shoe
Member

susihullu wrote:

Niih… Tuo voisi kyllä olla ongelma…
Sitten tuohon kuvien lisäämiseen. Minusta olisi mukavaa jos kerran viikossa voisi lisätä vain ja ainoastaan kaksi kuvaa. Sillä Sangatsun galleria suorastaan pursuaa "tein tämän koulussa" -tyylisiä kuvia tai vain parin minuutin kuvia, joihin ei ole käytetty edes vaivaa saati sitten värietty. Ymmärrän kyllä toki että täällä liikkuu eri ikäisiä heeboja, mutta koittakaa hyvät ihmiset esittää täällä vain valmiita töitä, jotka on edes väritetty eikä vain jätetty luonnos vaiheeseen.

Kunnon asiaa. Olen tottunut Naruto.fissä, että siellä lisätään vain yksi kuva päivässä. Sama voisi olla täälläkin. Ja noista töistä, että hätäisiä suttuja lisätään koko kansan nähtäväksi, joihin ei ole käytetty aikaa. Tosin ei se aika välttämättä paranna työn laatua, riippuu ihan työstä. Luonnoksia on kiva katsella luonnossa eikä nettiin tehdyssä galleriassa. Tietysti asia erikseen, että jos työ on tarkoitettu luonnosmaiseksi. Se ei sitten välttämättä enää haittaa. Tuosta koulupiirtelystä vielä: jos ihan kuvistunnilla pääsee näppäämään kuvan pitkäaikaisesta ja onnistuneesta työstään ja lisää tänne ei haittaa, mutta jos esmes matikantunnilla tehty suttu päätyy galleriaan ja väittää sitä vaikka Bleachin Ichigoksi on aivan eri asia. Tuo oli tollanen offi, mutta halusin laittaa sen tähän.
Nimenomaan valmiita töitä tänne! Eihän jotakuta muutakaan voisi vähempää kiinnostaa joku puoliksi piirretty koira kaikkine apu- ja luonnosteluviivoineen. Kaikki apu- ja luonnosviivat voi jättää, jos osaa käyttää niitä tietyllä tavalla oikein, eikä vaikka oikein tussaamalla niitä. Tuosta nyt ei välttämättä saanut selvää, mutta tietyllä taholla apuviivojen näkyvyys ei haittaa. Susihullulta tulee kyllä kunnon tekstiä ^^