Re: Sangatsun gallerian epäkohtia, kiinnostaako se ketään?

Home Forums Piirtäminen Gallerian epäkohtia Re: Sangatsun gallerian epäkohtia, kiinnostaako se ketään?

#51039
räsynukke
Member

Finladjin M: Jos joku laittaisi galleriaan kovanluokan yaoita, niin ehkäpä sitä ei julkaistasi? Kun painat "lisää kuva" nappulaa, avautuvalla sivullahan lukee aika selkeästi, että modet tarkistavat kaikki galleriaan lähetettävät kuvat ja kommentit.

Joo, onhan tässä tullut ihmeteltyä, että mitä virkaa niillä hakusanoilla on, kun ei minkäänlaista hakukonetta näy mailla eikä halmeilla. Hakukone olisi kyllä mahtava juttu, nyt noitten kuvien joukosta on "hiukan" vaikea mitään tiettyä kuvaa löytää. Tuota kahdeksan kuvan näyttämistä kerrallaan vastaan minulla ei oikeastaan ole mitään, mutta alkuun joutuminen aina kommentin lähetettyään on todella ärsyttävää. Ei kun selaamaan uudestaan.

En nyt tiedä lasketaanko tämä epäkohdaksi, mutta eniten minua galleriassa harmittaa sen taso. Ihmiset tuntuvat lykkäävän sinne suurinpiirtein jokaisen piirtämänsä kuvan, oli se sitten onnistunut tai ei. Pari kertaa on tullut törmättyä siihenkin, että kuvauksessa piirtäjä itsekin on sanonut kuvaansa rumaksi. Itse en pysty millään ymmärtämään, miksi nämä kuvat on sitten pakko galleriaan tunkea. Mielestäni hyvä nyrkkisääntö olisi, että laittaa vain kuvia, joihin on itse tyytyväinen. Ja kannattaa pitää se kohtuus, ei ole todellakaan pakko asettaa kansan katseltavaksi koko tuotantoansa kerralla.
Toki täytyy muistaa, että täällä sangatsulassa seilaa kuitenkin myös aika nuorta väkeä, joten eihän kaikilta voi odottaa huippuhyviä kuvia. Ja eri tasoisilla piirtäjillähän saattaa kuitenkin olla hyvin eri käsitys hyvästä/onnistuneesta kuvasta. Tässä tapauksessa olisikin hyvä antaa näille nuoremmille ja/tai aloittelijoille rakentavaa palautetta, mutta sitä täältä ei paljoakaan tunnu löytyvän. En nyt mainitse nimiä, mutta silmiin on kyllä osunut, kuinka todella moneen kuvaan on kommentoitu "hyvä" sen kummempia perustelematta, vaikka kuvassa olisi paljonkin parannettavaa. Uskon, että moni piirtäjäkin arvostaa rakentavaa palautetta huomattavasti enemmän kuin yhden sanan mittaista kehua, josta ei saa oikein mitään irti. Itse olen yrittänyt jokaiseen kuvaan, jonka piirtäjä sitä pyytää, kommentoida niin, että sanoisin oikeasti jotain, enkä vain kehuisi. Saattaa tuntua tyhmältä ja turhalta, niin minustakin välillä, mutta ajatelkaa minua sitten vaikka pahemman laatuisena kommenttifriikkinä. Enkä yritä nyt väittää, että olisin jokaisesta kuvasta edes keksinyt mitään parannettavaa. Suurimmasta osasta kuitenkin.
Ja yksi juttu, josta on vielä pakko sanoa. Toki asiasta voi olla montaa mieltä, mutta minun näkemykseni on, että jos on piirtänyt omasta mielestänsä hyvän kuvan johon on nähnyt vaivaa, niin kyllä siitä kuvasta varmasti kuvaukseenkin jotain tekstiä irtoaisi. Enkä nyt tarkoita, että jokaisen pitäisi kirjoittaa jokaiseen kuvaukseen romaani tekeleestään, mutta mielestäni on aika laimeaa, jos kuvaus koostuu kolmesta pisteestä.
Eli tämä gallerian taso todella harmittaa allekirjoittanutta, mutta ei sille oikein mitään mahda foorumin ikähaarukan takia.:’ / Mielestäni olisi kuitenkin enemmän kuin paikallaan, että jokainen edes vähän miettisi, mitä sinne galleriaan tyrkkää.
Mutta löytyyhän sieltä onneksi aina välillä oikeita helmiäkin, joita ei voi kuin ihastella.;’)

Eipä nyt tule muita epäkohtia mieleen, lisäilen sitten jos tulee~~ Pakko vielä sanoa, että hyvä kun saatiin tuo galleria, itselläni kun ei ole oikein mitään muuta paikkaa, josta voisin kuvia Piirustus thread -topicciinkaan linkittää.jossa muuten alkoi juuri uusi kierros, eikun vaan kaikki piirtämään ja osallistumaan! Lievää offia, anteeksi.^^’