Re: Sangatsun gallerian epäkohtia, kiinnostaako se ketään?

Home Forums Piirtäminen Gallerian epäkohtia Re: Sangatsun gallerian epäkohtia, kiinnostaako se ketään?

#51058
Shoe
Member

Olisi hyvä, että olisi tietty määrä, että kuinka monta työtä saisi lisätä PÄIVÄN aikana. Ei sillä, että joidenkin työt olisivat kauheita tms. mutta se ei ole kovin järkevää, että tyyppi A lisää päivän aikana heti satakaks työtä! Eihän niitä edes jaksa katsoa tarkasti ja kommentoida. Tuskin sitä olisi kiva edes lukea, kun joka kuvassa lukee "hyvä." Minulla ainakin kiehahtaisi yli. Ja sitten sitä, jonka räsynukke taisikin jo mainita, että voisi sitä kuvaa vähän arvostellakin. Eihän sellainen henkilö kehity ollenkaan piirtäjänä, jolle sanotaan vain "hyvä.^^ 😀 <3" Mitä nyt itse olen katsellut muiden kommentteja, niin olen ajatellut että just.
Esmes, jos meillä on henkilöt A ja B. A piirtäjä on vähän kehnompi kuin hlö B. A piirtäjä on lisännyt galleriaan omasta mielestään todella hyvin onnistuneen työn. Ensimmäinen tyyppi käy katsomassa työn ja näkee siinä moniakin virheitä eikä sano kuin "hyvä." Sitten hlö B lisää uuden työn, joka on tehty samlla tekniikalla kuin hlö A:n työ ja kuva on hänestä ihan ok. Ensimmäinen hihhuli käy katsomassa työn ja kehuu sen maasta taivaisiin ja uikuttaa, kun itse on niin huono piirtäjä. Hlö A:n työlle sanotaan vain hyvä tms. Eli henkilö A ei teoriassa siis juuri kehity piirtämisessään, koska hänen töitään ei arvostella, mutta henkilö B, joka osaa piirtää huomattavasti paremmin, yritetään väkisin repiä jotain huonoa irti ja saatetaan huomauttaa vaikka, että yhdestä kohtaa on väritetty haaleammin kuin toisesta kohtaa, vaikkei tosin aina. Aika huono esimerkki, sorry, jos ette tajunneet. Mutta teoriassa siis A ei kehity tämän gallerian kautta ollenkaan.
Sekin ottaa pannuun, vielä liittyen kuviin ja kommentteihin, että jotkut vain märisevät, etteivät osaa piirtää jne. Eihän ne "parhaatkaan" ole välttämättä olleet mitään ihmelapsia, heidänkin on pitänyt harjoitella! Ne, jotka tietävät valittaneensa piirustuskykyjään: OPETELKAA! Saahan niitä töitä ihailla jne, mutta ei niitten piirtäjille tarvitse uikuttaa, eivät he voi sille mitään, että jotkut ovat niin laiskoja harjoittelemaan.
Tässäpä oli minun mielestäni gallerian epäkohtia. Nuo tosin eivät varmaan parantaisi galleriaa, mutta purin tunteitani, nyt kun olin sillä tuulella. Ne, jotka kenties loukkaantuivat tekstistä, saavat pitää minua niin ______ kuin tykkäävät. ^^

Ylläpidon huomautus: Muistathan foorumin säännöt koskien asiallista kielenkäyttöä! -Laurel