Re: Sangatsun gallerian epäkohtia, kiinnostaako se ketään?

Home Forums Piirtäminen Gallerian epäkohtia Re: Sangatsun gallerian epäkohtia, kiinnostaako se ketään?

#51081
räsynukke
Member

Shoe: Hyviä pointteja.*nyökyti* Minunkin mielestäni jonkinlainen päivärajoitus kuville olisi hyvä. On todella rasittavaa, kun ihmiset änkevät päivässä galleriaan kymmenen kuvaa, joihin eivät välttämättä ole edes nähneet (ainakaan kovin paljoa) vaivaa.
Tuosta esimerkistä sanoisin vielä, että ainakin itse olen huomannut lähinnä, että hyvät työt saavat paljon juuri näitä "kiva: D" kommentteja. Tai siis, sangatsulan galleriassahan nyt saa tunnetusti melkein ketä vain ylistävän kommentin, mutta paremmille kuville näitä satelee oikein roppakaupalla. Mielestäni olisi kuitenkin paljon fiksumpaa käyttää se aika, joka menee viiden edellisen kommentin toistamiseen siihen, että antaa rakentavaa kritiikkiä huonommalle kuvalle. Tai jos ei muuta, niin ainakin voisi kertoa, miksi pitää kuvaa niin hyvänä. Luulen, että jo se on piirtäjälle paljon palkitsevampaa kuin kuulla vain yhden sanan kommentteja.
Mutta siis se, mitä minun piti sanomani on, että eivät nämä paremmatkaan piirtäjät luultavasti kehity ainakaan näillä kommenteilla mitä täältä saa.

Susihullun idea jaottelusta olisi luultavasti paljon parempi kuin nykyinen. Näihin nykyisiin kategorioihin olisi kiva saada juuri tuollainen luokitus. Tosin ongelmaksi saattaisi esim. manga hamoissa ilmetä se, että eri sarjojahan on aivan valtava määrä, joten olisi pieni mahdottomuus saada kaikille oma kansio… Tässä tapauksessa se hakukone helpottaisi asioita huomattavasti.