Re: Sarjakuvienne tyyli

Home Forums Piirtäminen Sarjakuvien tyyli Re: Sarjakuvienne tyyli

#47420
Shoe
Member

Tykkään ite genrestä horror, mutten osaa piirtää sitä. Huumori ja romantiikka, siinä se taitaa olla. En osaa oikein piirtää kovinkaan vakavaa sarjakuvaa joten vedän kaikki vakavat kohdan lähes aina huumorilla. Ei kyllä ihme, ettei sarjikseni ole juuri koskaan kovin pelottavia tai vakavamielisiä, kun en itekkään ole kumpaakaan edellämainituista. Mitään Scifiä(kään) en osaa piirtää, kun ei kiinnosta. En tiedä Scifijutuista juuri mitään enkä halua tietää (vai onko niissä jotain tietämisenarvoista?). Taikatyttösarjikset ei kiinnosta juuri p*skaakaan. En siksi hylkää Scifiä ja Taikatyttöö, ku en ite pidä niistä jne. vaan siksi koska mulla ei ole mielikuvitusta keksiä ja piirtää jotain Tokyo Mew Mewin jäljitelmiä, vai voiko sen noin sanoa. Piirrän siis sellaista ns. kauhun, huumorin ja romantiikan sekoitusta. Siinä on kuviskerholaisillakin kestettävää.

Piirrän sarjikseni mangan ja realistisen sekoituksella, vaikka tarkoitus olisi tehdä realistisella. Nyt uusimmassa sarjiksesa en juurikaan käyttänyt chibijuttuja, joita yleensä survon lähes joka väliin mihin sopii. Ite en henkilökohtaisesti tykkää esmes Mia Ikumin tyylistä piirtää sarjiksia, vaikka onhan ne ihan kivoja ja söpöjä. En voisi koskaan kuvitella itteäni piirtämässä jtn horroria Ikumin tyylillä! x ) (tuskin kovin moni muukaan…)
Mangatyylillä en osaa juuri piirtää. Vaikka osaisin, en varmaankaan piirtäisi kokonaista sarjakuvaa sillä tyylillä. No riippuuhan se piirustustyyli hahmojen luonteistakin, omalla kohdalla ainakin. Eli vaikka pyrin piirtämään realistisella tyylillä, ne muistuttavat aina liikaa mangatyyliä. Tykkään realistisesta enemmän kuin mangatyylistä, mutta tämä ei tarkoita sitä, että metsästäisin kissojen ja koirien kanssa vain realistiselta näyttävää mangaa. Piirrän senmukaan realistista ja/tai mangatyylistä, jos hahmojen luonteeseen tai sarjakuvan tyyliin sopii jompikumpi, ja jos molemmat, teen niiden sekoitusta.