Re: Sarjatoiveita Sangatsulle

Home Forums Manga Suosikkiäänestykset ja kyselyt Sarjatoiveita Sangatsulle Re: Sarjatoiveita Sangatsulle

#41984
Shieva
Member

Tori wrote:

N’cha!
Olen itse miettinyt KH:ta jo pitkään potentiaaliseksi sarjaksi – varmasti menestyisikin. Monet eivät edes tiedä, että siitä on mangaakin. Muistaakseni viime foorumilla Sangatsu sanoi pohtivansa asiaa. Kääntämisenkään ei pitäisi olla pulmallista, koska yritin päässäni ja huomasin, että tässä on vaikea "failata"… Ei kauhean raaka sarja, joten sopii vähän nuoremmillekin ja huumori saa minutkin ajoittain nauramaan ääneen. Olen lukenut mangat englanniksi ykkösestä Chain of Memoriesiin ja kakkosia siihen asti, kun niitä on tähän asti ilmestynyt. Piirtäjän tyylissä on jotain, mitä ei pelistä löydy – ja ainakin minä pidän siitä…

Tajusin juuri, että tuollahan tehtäisiin rahaa! Suomi on ääriään myöten täynnä Kingdom Hearts-faneja, ja tuohan menisi kuin kuumille kiville. Itsekin ostaisin aika varmasti, vaikken nyt mikään hirveä fani olekaan. Ja tuossa edellä olikin kaikki loput perustelut, mitä tarvittiin (nyt kun miettii, niin suht helppo sinänsä suomentaa, ettei siinä ole mitään äärijapanilaisjuttuja, mitä ei ulkomaalainen ymmäräisi, kulttuuriin liittyvää tai mitään). Ja sopii sekä pojille että tytöille.

Muita hyviä sarjoja olisi esimerkiksi Ouran high school host club (tätä voisi alkaa julkaisemaan vaikkapa sen jälkeen kun Furuba on loppunut ellei joku muu ole ehtinyt ensin), CLAMP (vain ajan kysymys, milloin heidän tuotoksiaan suomennetaan, niitä kun on nyt toivottu) ja *köh*Gravitation*köh* (vain söpöä shounen-aita, ei mitään yaoita).