Re: Seurustelu

Home Forums Sekalaista Muut Seurustelu Re: Seurustelu

#46651
*Gaara*
Member

meizi":27ua53ha] *Gaara* wrote:

[quote="meizi wrote:

KuroShiro: Toi kuulosti aivan hiton surulliselta. O_O Jos oma tyttöystäväni jättäisi minut, niin en usko että voisin olla enää ikinä samanlaisessa suhteessa kenenkään muun kanssa… Jotenkin aivan mahdotonta edes kuvitella olevansa jonkun muun kanssa yhdessä…

Tää on kyllä nyt tytön mielipide mutta Jos minulta kysytään ei kannata heittää elämäänsä hukkaan vaan yhden tytön/pojan takia. Päädyin siihen tulokseen itse viime vuonna kun Poika jonka kanssa olin seurustellut 2 vuotta petti minua bestikseni kanssa. Ajattelin etten koskaan anna sitä anteeksi, en kenellekkään enkä Enää seurustele koskaan. Mietittyäni asiaa aika kauan tajusin että Olen ollut hyvi hyvin tyhmä, niin on kyllä moni muukin. Kuitenkin koin tehtäväkseni antaa anteeksi bestikselleni koska hän oli minulle niin rakas, ja entiselle poikaystäväälleni koska rakastin häntä yhä. Siit on nyt muistaakseni Yli puoli vuotta ja olen löytänyt uuden mukavan pojan. En tietenkää vielä ole valmis uuteen suhteeseen, koska pelkään yhä että minut petetään uudestaan mutta pää asia on se että elämäni on takaisin raiteillaan.

12 vuotiaiden pettäminen onkin varmaan pelkkä pusu poskelle..? Vai millaisesta pettämisestä oli kyse? Bestiksen kanssa jos pettää niin se nyt menee jo "hiukan" yli….

Juu en minä ole 12 tämä on pikkusiskoni käyttäjätunnus kun en omaa ole jaksanut tehdä 😀 Olen siis itse 17.