Re: Seurustelu

Home Forums Sekalaista Muut Seurustelu Re: Seurustelu

#49977
Amppu
Member

Voin kertoa, että vaikka olisi kuinka ihana ihminen tahansa, ei kannata alkaa seurustella, jos ei ole siihen valmis. Myöskään jos ei ole varma omista tunteistaan, ei kannata antaa toiselle väärää käsitystä.

Itse aloitin seurustelun aivan liian nuorena. Olin 11 vuotias ja olin niin onnellinen, kun pitkä aikainen ihastukseni oli kiinnostunut minusta. En tuolloin ollut kuitenkaan varma, mitä seurustelu oli pojan mielestä. Ensimmäiset päivät tuntuivat ihanalta, mutta pian huomasin, että en ollut valmis viettämään kaikkea aikaani pojan kanssa. Minua alkoi ahdistaa hänen läsnäolonsa, koska hän oli niin takertuva. Sitten hän vaati minulta suukkoja, joka oli minusta hirveää, koska olisin kuvitellut ensisuuelmani olevan kumpienkin tahdosta.
Lisäksi olin hankalassa tilanteessa, sillä olin muuttamassa pian eri maahan ja halusin viettää aikaani ystävieni kanssa. Poika ei kuitenkaan halunnut tätä ja seurasi minua kaikkialle. Hän oli myös erittäin mustasukkainen. Kerran juttelin neljä vuotta nuremman pojan kanssa, sillä olin hänen koulukumminsa. Ja tästä poikaystäväni sai kohtauksen.
Halusin erota. Ongelma oli eräs tärkeistä ystävistäni, joka oli poikaystäväni sisko. Hän vaistosi ahdistukseni ja kerran sanoi minulle, että ystävyyssuhteemme päättyy, jos eroan pojasta. Mutta olin vasta 11 vuotias! Kaikki tuntui niin vakavalta, kaikkia päätöksiä piti miettiä. Lopulta erosimme pojan kanssa ja vielä nytkään en ole väleissä hänen siskonsa kanssa.

Mutta minulle jäi pienimuotoiset traumat siitä, että minun oli suunnilleen pakko seurustella pojan kanssa 11 vuotiaana. (Hänen vanhemmansakkin olivat pelottavat) Opin ainakin sen, että kun seuraavan kerran seurustelen, haluan olla varma siitä, haluanko.

Nykyään en seurustele, eikä kiinnostakkaan. Toivon kuitenkin, että löydän joskus jonkun ihanan. Musta on ihana lukea teidän viestejä, jotka olette jo löytäneet. Onnea teille ♥