Re: Seurustelu

Home Forums Sekalaista Muut Seurustelu Re: Seurustelu

#49998
Inu-Mimi
Member

Myös.
Sarjassamma buu-huu ajattelu rikkoo vaahtokarkkilinnat.
Jos jokaisella olisi "se oikea" jossain odottamassa, niin eikö tämän voisi soveltaa ihmissuhteisiin yleensäkin. Ja mitkä olisivat mahdollisuudet, että paras bestis evurrrr löytyisi samasta koulusta, samasta luokasta kuin mitä itse käy. Niin se kuitenkin on suurimassa osassa tapauksista. Mahdollisuus on yksi yksi kuudesta ja puolesta miljardista.
Ja jos yhä jatkaa ajattelua että duu~n siellä jossain se sieluntoveri luuraa niin eikö se olisi aikamoista sen hetkisten kavereiden vähättelyä. Samalla tavalla kuin jotain läheisestä kaveripiiristä löytyneen sielunkumppanin, poikaystävän, tyttöystävän. ellei joku sitten tahdo uskoa että joku jumala on järjestänyt asiat niin että jokainen tapaa ne tyypit jotka ovat hänelle tarkoitettuja.
tasuki-san wrote:

en ole seurustellut, enkä luultavasti aiokkaan seurustella , koska kuitenkin se päättyy jossain vaiheessa eroon. ei kannata ruveta seurustelemaan, koska ero tulee. paitsi harvat elävät jonkun kanssa eälämänsä loppuun asti yhdessä.

Ihmisillä on nykyään vain liian suuret luulot mitä seurustelun pitäisi olla. Ja avioliiton. Erojakin otetaan vain kun odotetaan että häiden jälkeinen huuma kestää ikuisesti, mutta se onkin vain arkipäiväistymistä, suhteen tasoittumista ja vakiutumista. Nykyään saa eron aivan liian helposti kun ihmisillä ei ole halua ratkoa ongelmiaan ja ero on kaikkein helpoin ja suorin ratkaisu. "Me jotenkin niinku kasvettiin erilleen."