Re: Suosikki seiyuusi?

Home Forums Anime Suosikkiäänestykset ja kyselyt Suosikkiseiyuut Re: Suosikki seiyuusi?

#52760
Shoe
Member

Noriaki Sugiyama. Aivan ihana ääni kyseisellä herralla. Sama millaisella hahmolla äänenä, kyseisestä hahmosta tulee yksi suosikeistani, miksiköhän? En oikein osaa muuta sanoa, olen huono tässä. Mutta se pitää ainakin sanoa, että tyyppi on ihan himputin hyvä laulamaan. Päivät pitkät kuuntelen Sugiyaman laulua. Jotenkin sopivan korkea ääni, jossa on myös matalaa miehekästä ääntä. En nyt kyllä yhtään tiedä, mitä tuo oli.

Jouji Nakata, jos se nyt noin kirjoitettiin? Mutta ihan sama. Tyypillä on aivan ihana ääni. Minun miehelläni täytyy olla juuri tuollainen ääni, kuin tälle miehelle on siunattu. Rakastan ylikaiken matalia miesääniä, en kumminkaan nyt ihan kunnon bassoo, mutta Nakatan ääni on niin ihanaa kuunneltavaa. Voi kumpa kaikilla koulun miesopettajilla olisi samanlainen ääni.. olisi koulukin paljon hauskempaa, tosin taitaisin saada fanityttökohtauksia.. Ai niin, jos joku ei tiennyt, Jouji Nakata tunnetaan esmes Alucardin äänenä.. Wou, mikä yhdistelmä.

Eikös Uchiha Itachin seiyuu ollutkin Hideo Ishikawa? No, jos joku tietää asian oikean laidan, saa korjata. Mutta silti. Vaikka hälläkin on matala miesääni – sellainen mistä satun pitämään – ei se ole kuitenkaan yhtä ihana kuin edellä mainitulla Nakatalla. Juuri sopivan hunajainen, voin kuvitella, kuinka mies X kuiskuttelee korvaani tuollaisella äänellä.. no menipäs söpöstelyksi. Osaahan tyyppi laulaakin, ja hyvin.

Ja aivan, ei yhtään naisääntä, vain äijiä kuten tavallisesti. ^^”