Re: Suosikki seiyuusi?

Home Forums Anime Suosikkiäänestykset ja kyselyt Suosikkiseiyuut Re: Suosikki seiyuusi?

#39719
Inu-Mimi
Member

Masako Nozawa on mun veteraaniseiyuuwaifu. Maailman söpöin ääni kertakaikkiaan, aina kun Nozawa nauraa roolissaan niin nauran minäkin. Goku on kunnioitettava rooli totta kai, minulle mieleenpainuvimpia ovat olleet roolit ensimmäisessä Gegege no Kitarossa (sekä kunniamaininta rooliin paluusta niinkin myöhään kuin 2008, ensimmäinen Gegegehän näkyi vuodesta 1969 alkaen), Galaxy Express 999:ssä sekä, jaa, vaikka Digimon Tamersissa. Skaalaa on totta kai ollut myös aikuisten naisten rooleihin.

Kazuki Yaon vetovoimasta 50% taitaa olla hänen tyypillisessä typecastissaan. Yatte yaruze!, kaikuu niin monessa SRW:ssä. Seksikäs ääni kuitenkin joka on hitaan viekoitteleva Arslan Senkissä ja miehekkään energinen teinirooleissa Dancougassa ja Gundam ZZ:ssä.

Tohru Furuyaa ja Toshio Furukawaa on varmaan enää tarpeetonta mainostaa, mutta en voi koskaan olla nauramatta heidän tuulta alleen saaneelle autotallibändilleen tai heidän taustarooleilleen (mm. Kaneto Shiozawan(!!) kanssa) Patallirossa. Hyvin ainutlaatuisia kykyjä jotka osaavat nauttia työstään.
Kaneto Shiozawa tosiaan myös, mies joka näyttelee yhtä paljon hiljaisuudellaan kuin äänellään, niinkuin joku sen asetteli.

Shigeru Chiba ja Osamu Ichikawa ansaitsevat vielä maininnan. Ichikawan Eeeeeii! Yakamashii! on kansallisaarre.