Re: Suosikki seiyuusi?

Home Forums Anime Suosikkiäänestykset ja kyselyt Suosikkiseiyuut Re: Suosikki seiyuusi?

#41169
Soina
Member

Voih, seiyuuita on niin tuhottoman paljon, että kun joku tätä minultakin kysyy on hetken aikaa mietittävä ennen kuin voi antaa mahdollisimman järkevän vastauksen kysymykseen. Jokainen on omalla tavallansa persoonallinen ja omalaatuinen, mutta kuitenkin on niitä jotka erottuvat joukosta omaksi eduksensa.

Ensimmäisenä on pakko mainita Nana Mizuki. Suosikkini kautta aikojen. Nanan ääni on erittäin persoonallinen, hän osaa näytellä hieman höpsömpää kuin myös hieman ilkeämpää hahmoa. Myös lauluääntä löytyy tältä neidiltä vaikka kuinka paljon. Hän on ääninäytellyt mm. Kotokoa (Itazura na Kiss), Utauta (Shugo Chara!), Wrathia (Fullmetal Alchemist), Mokaa (Rosario + Vampire) ~ Oma suosikkini on kuitenkin heistä Utau, mahtava persoonallisuus ja upea ääni.

Toisena on pakko mainita Rie Kugimiya. Sellainen hieman lapsenomaisempi ääni, mutta erottuu kuitenkin eduksensa ja hänen hahmoillansa todellakin on luonnetta vaikka muille jakaa. Hän on ääninäytellyt Shanaa (Shakugan no Shana), Alphonsea (Fullmetal Alchemist), Taigaa (Toradora), Miharua (Nabari no Ou), Yuuhia (Akane-iro ni Somaru Saka) ~ Suosikkejani ovat kuitenkin nämä persoonalliset tytöt, Taiga, Shana ja Yuuhi. Ja kuunnelkaapas kun neiti lausuu "urusai" animessa, se jos mikä on upeaa kuunneltavaa !

Voisin myös näin nimeltä mainita Paku Romi ja Mamiko Noto. Romilla nyt on vain tälläinen hieman käheämpi ääni naiseksi ja se tuo hahmoihin aivan uutta ulottuvuutta (mm. Ed (FMA) ja Nana Oosaki (NANA)). Notolla taas on vain niiin mielenkiintoinen ääni että sitä ei voi kuin rakastaa. Sellainen mystinen. (Enma Ai (Jigoku Shoujo), Hecate (Shakugan no Shana), Kotomi (Clannad) ~ )