Re: Suosikki seiyuusi?

Home Forums Anime Suosikkiäänestykset ja kyselyt Suosikkiseiyuut Re: Suosikki seiyuusi?

#42047
Shieva
Member

Seuraavaksi vuorossa vuoden 2008 Seiyuu-patsaiden (Shieva edition) jako:
Parhaan miehisen miesäänen palkinnon saa Kazuya Nakai. Hän on tullut tunnetuksi esimerkiksi One Piecen Roronoa Zorona sekä Trinity Bloodin Tres Iquksena. Hänellä on ollut rooli myös esimerkiksi D.Gray-manissa, Death Notessa sekä Hellsingissä.
Ja tosiaan; mies on ansainnut tämän suuren kunnian, koska hänellä on niin ihanan pehmeä ja matala ääni, eikä laulutaidoistakaan ole suurta puutetta.
Parhaan "veikeän" pojan/miehen äänen pysti menee ehdottomasti Kenichi Suzumuralle. Hänen tunnetuimmat roolinsa ovat D.Gray-manin Lavi, Ouranin Hikaru Hitachiin sekä Kingdom Hearts II:n Demyx. Hänellä on myös monia muita nimekkäitä rooleja.
Tämä palkinto menee sen takia kyseiselle herralle, että hänen äänensä on juuri sopiva sellaisille hahmoille kuin esimerkiksi Hikaru on. Sellainen hieman pikkupoikamainen nuorimies, joka kuitenkin osaa olla myös vakava.
Paras naisääni-titteli taitaa mennä… *räks* *pum* Jahas, meillä taitaa olla teknisiä ongelmia… Noh, mennään seuraavaan.
Paras lapsiääni-palkinnon saa Motoko Kumai. Hän ääninäyttelee Gretaa sarjassa Kyo kara maou.
Tämä seiyuuhan on jo reilusti yli kolmekymppinen, mutta sai tämän palkinnon erittäin hyvästä roolisuorituksestaan söpönä pikkutyttönä, jollainen Greta on. Rakastan niin sitä puhetyyliä.
Parhaan mies-naisäänen palkinto… Anteeksi, palkinnot menee Romi Pakulle sekä Sanae Kobayashille. Ensimmäiseksi mainittu seiyuu toimii esimerkiksi Fullmetal Alchemistin Edwardin sekä Naruton Temarin äänenä, kun taas jälkimmäinen on luovuttanut äänensä Allen Walkerille.
Näiden kahden palkinnot on ansaittu siitä, miten he osaavat näytellä sekä mies-että naispuolisia hahmoja erittäin onnistuneesti.

Huh, siinä meni kauan. Anteeksi tuolle naisseiyuulle, en vain keksinyt ketään…