Re: Tengen Toppa Gurren-Lagann

Home Forums Anime Animesarjat Tengen Toppa Gurren-Lagann Re: Tengen Toppa Gurren-Lagann

#53173
Pote-wolf
Member

Enpä uskonut, että TTGL:stäkin tehdään tänne aihe. O__O

No, kuitenkin, katsoin sarjan joskus silloin, kun se oli uusi ja tulihan sitä aika kovaa faniteltua. Alussa lempihahmoni oli toki Kamina, mutta myöhemmin paljastui, että Simon on paljon GARimpi kuin Kamina koskaan. Ihanaa, kasvutarina.

Tämä sarja on varmaan eeppisin näkemäni, vaikka välillä se vetääkin ihan överiksi, mutta se ei sorru omaan naurettavuuteensa, koska se ei ota itseään vakavasti. Lisäksi se parodioi hauskasti vanhoja mecha-sarjoja, ja siitä löytyy eeppisiä sitaatteja kuten "who the hell do you think I am"! Tämä sarja kuuluu ehdottomasti omiin suosikkeihini.

No, koska TTGL:stä on lähes mahdotonta puhua spoilaamatta, varoitan teitä; katsokaa ainakin jaksoon 8 asti, ennen kuin luette seuraavan tekstin.

Kaminan kuolema tuli järkytyksenä myös minulle, mutta tarkemmin ajatellen se oli välttämätöntä tarinan edistymisen kannalta. Kamina oli liian dominoiva hahmo, jonka oli annettava tilaa Simonille, jotta tästä voisi kehittyä tarinan todellinen päähenkilö. Muuten muutkaan hahmot eivät olisi voineet kehittyä. Ja olihan se dramaattista, eeppistä ja hienoa.

Loistavahan se TTGL sitten loppujen lopuksi oli, vaikka alussa ei siltä tuntunutkaan, mutta sarjan loppupuolta voi kuvata lähinnä eeppiseksi.