Re: Tirinity blood

Home Forums Manga Mangasarjat Trinity blood Re: Tirinity blood

#52946
IoN
Member

Olen katsonut Trinity Bloodia animena (myös lukenut mangana), ja voin sanoa, että se eroaa aika lailla mangasta. Jos kukaan on sattunut lukemaan Trinity Bloodin alkuteosta (esim englanniksi), niin anime pohjautuu siihen melko paljon. Animessa on myös paljon sellaisia "lisätarinoita", jouta mangassa ei ole (mm. Astha-sanista, Huguesta yms.). Anime alkaa muistuttaa mangaa mielestäni enemmän siinä kymmenennen jakson tienoilla (en muista tarkalleen), jolloin Ion ja Radu liittyvät mukaan tarinaan.

Pidän paljon Trinity Bloodista sekä mangana että animena. En tosin ole katsonut animea loppuun (englanniksi), toisin kuin siskoni, jolta olen ne kuuluisat juonipaljastukset saanut (oikeastaan hän vahingossa möläytti ne). Niin, että nyt tiedän miten tarina päättyy… Trinity Bloodin alkuteos on mielestäni hyvä, vaikka siinä on hieman enemmän väkivaltaa kuin mangassa (tai varsinkaan animessa). Hahmoista pidän eniten Ionista, Dietritchistä ja Hr. Mimarista. *Naurahdus*.

Jos joku nyt sai käsityksen, että olen lukenut koko Trinity Bloodin alkuteoksen, niin väärin meni. Olen lukenut niitä englanninkielisiä ohuempia, mangaa muistuttavia kirjoja. Ne ovat TB:n alkuteos vain useammissa osissa.