Re: Top-10 mangat

Home Forums Manga Suosikkiäänestykset ja kyselyt Top-10 mangat Re: Top-10 mangat

#47878
Hant
Participant

I – Dragonball: Kestosuosikkini, jonka voin lukea läpi aina uudestaan ja uudestaan, se on jo tavallaan osa elämää kun on ollut kuvioissa niin kauan, maailma olisi huomattavasti köyhempi meikäläiselle ilman tuota sarjaa.
II – 666 Satan: Tiukasti kakkosena, voisi jopa sanoa että löydän tämän sarjan aina ajoittain uudestaan ja pidän siitä aina enemmän. Juoni, hahmot ja sarjan "mytologia" vetävät puoleensa.
III – Yu Yu Hakusho: Todella tunnelmallinen ja viihdyttävä mangasarja, osaa yllättää ja hahmot ovat persoonallisia.
IV – Hunter x Hunter: Aloitin fiilispohjalta lukemaan, nyt ei vain voi lopettaa, omaperäinen sarja, en ole törmännyt tämänlaiseen ennen, mukavaa luettavaa, välillä hieman sekavaa mutta se onkin yksi asia mistä pidän tässä sarjassa.
V – +Anima: Aikas viaton sarja, josta tulee hyvä mieli, taidepuoli toimii hyvin ja juoni + hahmot kiinnostavia.
VI – One Piece: Kaikinpuolin värikäs lukuelämys niin hahmoiltaan kuin juoneltaankin, tasapainoisesti huumoria ja jännitystä, olen todella oppinut pitämään tästä sarjasta.
VII – Yu-Gi-OH!: Kiinnostava, hieman strateginen sarja joka on muutakin kuin vain korttipelejä, hahmot toimivat hyvin sarjan juonen kanssa.
( VIII – PhD: Phantasy Degree: Pidän todella hahmoista ja juonesta, lisäksi piirrosjälki on tyylikästä! )
IX – Naruto: Ollut kehissä sellaiset neljä vuotta, pidän edelleen sarjasta, vaikka välillä jään kaipaamaan jotakin.
X – Kingdom Hearts: Olen ehkä hieman outo tapaus tämän fanituksessa, en omista minkäänlaista masiinaa pelatakseni peliä, therefore, en ole sitä koskaan pelannut itse. Mutta tykkään pelistä silti, ja niin myös sarjakuvasta.

Nro. kahdeksan taitaakin olla korealaista sarjakuvaa…..? Jos tämä ei olisi ollut mangasarjoista, olisin tunkenut mukaan varmasti myös HellBoyn ja Jetronicin (Online sarjakuva)