Re: Top-10 mangat

Home Forums Manga Suosikkiäänestykset ja kyselyt Top-10 mangat Re: Top-10 mangat

#48255
Bubble
Member

Manga_Guess wrote:

Pidän silti KAIKISTA mangoista…

Nyt on kyllä pakko naurahtaen kysyä, että oletko lukenut kaikkia maailman mangoja? :–D Niin, et tietenkään. Lisäksi pidän outona sitä, että pitää kaikista lukemistaan mangoista, josta voimmekin päätellä ettet ole kovin montaa mangaa lukenut jos "kaikki on hyviä". (Anteeksi nyt vain, oli pakko)

Noh, anyway, ettei mene ihan offiksi niin listaan omia lempimangojani.

1. Fruits basket
Furuban tarina on yksinkertaisesti niin kaunis että se saa kyyneleet silmiini. (: Juoni on todella ihana eikä jätä missään vaiheessa ainakaan minua kylmäksi. Jotkut henkilöistä ovat hieman ärsyttäviä (lue huuliltani = Tohru) mutta silti rakastan koko hahmokaartia syvästi. Piirrustustyyli on kivan yksinkertaista ja kaunista. En pidä siitä yhtä paljon kuin Tanemura tyylistä, mutta suosikkien joukkoon lukeutuu. Rakastan tätä sarjaa, kertakaikkiaan.

2. Full Moon wo Sagashite
Tarina on hyvin koskettava. Piirrostyyli on kertakaikkisen ihanaa, sitä ei kyllästy katsomaan. Kannet ja lukujen avauskuvat ovat nameja. Osa hahmoista ärsyttää välillä, mutta osa hahmoista ovat niin inhimillisiä että heihin on pakko samaistua. Ehdottomasti ykkönen Tanemuran sarjoista, sanon minä.

Jjoo tää on kesken.