Re: Twilight – Houkutus [Kirjat & Elokuva]

Home Forums Sekalaista Muut Twilight – Houkutus [Kirjat & Elokuva] Re: Twilight – Houkutus [Kirjat & Elokuva]

#44563
Betty
Participant

Tänään kävin katsomassa sitä elokuvaa 2 ystävien kanssa, kun tuntuu että kaikki ovat nähneet sitä ja kehuivat. xD
En ole lukenut kirjoja, enkä tiennyt mitään elokuvasta, ainostaan katsoin yhden kuvan. Joten en odottanut mitään, paitsi siitä, että miksi se on hyvä leffa.

Popsin karkkeja ja katsoin keskittyneenä, mutta pari kertaa missasin tekstityksestä tai kuva liikuu nopeasti, enkä saanut selville mitä silloin tarkalleen tapahtui. 8D Unohdin heti hahmojen nimet, paitsi Bella, Edward, Alice, Rosalie (oikein?), James.. Minusta hahmojen luonneista on vähän tietoja. :/ Yllätyin kun elokuvassa on vampyyreja, luulin että tavallinen rakkausleffa. x’D Kuva vaikutti siltä.

Paria kohtaa en ymmärtänyt, (kuten tavallisesti sanoin elokuvista) pitänee sitten ostaa dvd:n ja katsoa uudestaan.
Repesin, että Bellan isukki pakotti Bellaa ottamaan pippurisuihkeen. Samoin se yksi kohtaus, jossa luulin, että Bella ja Edward suutelisivat, mutta eivät sittenkin. Ja toinen kohtaus se omituinen suudelmasarja. xD

Pidin niistä pikakelaudesta tai nopeudesta tai mitä siitä sanottiin..? On kivaa katsoa kun Edward juoksee vauhdikkaasti ja kiipeää puuhun Bella selällä. : D

Koskettavaa oli Bellen ja hänen isänsä välit. Tuntuu, että ymmärrän jotenkin heitä, kun minun vanhemmat ovat eronneet ja asun äidin luona. Olen onnessaan kun Bella päätti jäädä, silloinhan hänen ja isänsä välit paranisi enemmän.

En pitänyt Bellan suusta, on minusta aina auki. xD ja naaman liikaa nöykkämisestä tai pudistelusta.

Silti olen tyytyväinen elokuvaan, se on minusta hyvää. Aion katsoa kakkosen ja edelleen, myös ystävänikin. ^^ Mutta kirjan lukemista en tiedä. Katsotaan, tekeekö minun mieli lukea, mutta en pidä siitä kun luen kirjaa ja harmittelen, kun elokuvassa ei ole sitä ja tätä, mikä oli kirjassa, kuten Harry Potter-kirjoissa ja elokuvissa. Tai päinvastoin. Riippuen kumpi on minusta parempi. Toivottavasti kakkososassa selviää enemmän.