Re: Twilight – Houkutus [Kirjat & Elokuva]

Home Forums Sekalaista Muut Twilight – Houkutus [Kirjat & Elokuva] Re: Twilight – Houkutus [Kirjat & Elokuva]

#44875
mimeko
Participant

Kävin nyt tänään vihdoin katsomassa tämä Twilightin… kirjoja en ole lukenut, enkä aiokaan, koska en innostu vampyyrien hienoa ideaa raiskaavista teinisiirappiroskalässynlässyn kirjoista. Leffan katsoin yksinkertaisesti koska nautin elokuvissa käynnistä vaikkei leffa olisikaan ihmeellinen…

Ja mitä roskaa se olikaan! Minulla oli todella suuret ennakkoluulot ja negatiiviset odotukset elokuvasta, ja silti se onnistui yllättämään surkeudellaan! Aloitetaanpa vaikka the Edwardin&porukoiden ensi-ilmaantumisesta… eihän sellaista voi ottaa tosissaan! Ja vaikka olin nähnyt kuvia, repesin kun näin Edwardin sitten valkokankaalla.. ei hel–, tuoko muka on niin upea ilmestys? En ylipäätään ymmärrä näitä jenkkinättipoikia jotka ovat minusta käsittämättömän rumia… Toinen juttu oli, että Edward oli niin pökkelö. Samoin Bella. Koko se niiden "silmäpeli" oli niin säälittävää että oli naurussa pidättelemistä… Bellan hidasälyisyys myös otti päähän, ja kohta jossa hän etsi tietoa ja vähitellen keksi että "hei, Edhän on vamppi!" oli niin säälittävä ja myötähäpeää aiheuttava… Samoin Edwardin "sinun pitäisi pysyä kaukana minusta, älä tule enää lähelleni, pysy erossa minusta" kommentit olivat epätoivoisia ottaen huomioon että Bella vain mulkoili Edwardia aina kun saattoi, mutta jätti tämän rauhaan: Ed se ei osannut pysyä erossa Bellasta. Liekö sitten fiksummin kirjassa, en tiedä. tämä viesti koskee vain elokuvaa koska en ole kirjaa lukenut.

En myöskään ymmärrä miten Edward saattoi olla jonkun lempihahmo elokuvasta… hän oli ruma, tyhmä pökkelö ja lisäksi hänellä oli koko ajan kuvottavia ilmeitä ja eleitä, silmät olivat rumat eikä repliikeissäkään ollut kehumista. Ja kuten jotkut jo mainitsivatkin, on inhottavaa miten vampyyreista tehdää teinileffojen elementti. Ei kulmahampaita, voivat kulkea päivänvalossa etc… oikeastaan ainoat olennaiset erot ovat, että twilightissa vampyyrit kimaltelevat auringonvalossa kuin discopallot, ovat välillä kalpeampia ja kylmempiä ja silmien väri vaihtuu… muuten tavallisia teinidraamojen hahmoja: Ed oli se yli cool koulun kuningas jonka kaikki tytöt haluavat… great character – my ass, en nähnyt koko elokuvassa ihan OIKEASTI mitään hyvää. Tai no Bellan isä oli ihan jees, mutta se siitä… James oli muuten kuvottava, vaikka ajattelin että hänestä olisin voinut pitääkin.