Re: Twilight – Houkutus [Kirjat & Elokuva]

Home Forums Sekalaista Muut Twilight – Houkutus [Kirjat & Elokuva] Re: Twilight – Houkutus [Kirjat & Elokuva]

#43864

Itse olen lukenut Houkutuksen, kun kaverini oli siihe ihan koukussa… Pakko lainata muutama kohta Finistä tähän elokuvaan liittyen! Btw, Finin offtopicissa on 3 sivua tekstiä elokuvasta. xD

Someone wrote:

Twilight jätti mulle lähinnä _____. :B "Hmm, tää päähenkilö on ihan kiva – miksi täytyy jauhaa siitä kuinka TÄYDELLINEN tuo yksi tyyppi on? – jotain tapahtuu hiukan – TAAS tässä raivotaan kuinka täydellinen Ed on – jotain muuta tapahtuu – Edward Edward Edward Edward Edward – juonta tms. kakkaa – jaahas, taas maininta herra täydellisen täydellisestä täydellisyydestä…"
Toistetaan kirjan loppuun asti ja seuraavan kirjan ajan.

Someone wrote:

Kuin huonoa fanfictionia. "Katsokaa minun Gary Stu:tani ja kuinka TÄYDELLINEN hän on, eikö ole ihanaa?!!!11! Ja koska hän on NIIN SYVÄLLINEN HAHMO, hänessä on yksi pinnallinen heikkouskin!" Korvatkaa sanat Gary Stu sanaparilla Edward Cullen ja voilá, käsissänne on Twilight.

Someone wrote:

Etten olisi täysin epäreilu, mainitsen että kakkoskirjan kuukausihyppy oli tyylikkäästi toteutettu sentään. Jos sellaisia olisi enemmän vastapainoksia EDWARD EDWARD EDWARD EDWARDille, olisin voinut kirjoittaa reilumman valituksen. 😀
Eli joku voisi selittää samantien minullekin, että mikä niissä kirjoissa on niin hienoa. Edward on kielletty argumentointikeino.

Someone wrote:

Lainaus
Ja kaikki lagasivat niin pahasti! Tavallisella puhenopeudella leffa olisi ollut ohi puoli tuntia aiemmin. Plus se Edwardin kimaltelukohtaus – jätkä näytti hikoilevan, ei mitään muuta.

Lainaus
Sitten tää Edwardin kimaltelukohtaus: en ensin huomannu että sille olisi tapahtunu mitään Ja sitten vaan nauratti kun ne makoili siellä jossain. Monet muutkin kohdat oli oikeastaan aika naurettavia.

Hahaha! Kommenteistanne voisi päätellä Twilight-leffan kuuluvan komedia-kategoriaan.
Itseasiassa kuulostaa vähän tylsältä jo nyt, mutta pakkohan se on käydä katsomassa niin voin sanoa mitä mieltä minä olin siitä sitten. Onhan se totta, että leffa oli ehkä vähän yliarvostettu jo ennenkuin se ilmestyi.

Someone wrote:

Tottta kai vampyyrit lentävät! Niillähän on ne viitat, joita ne säilyttävät kaapeissaan ja ottavat esiin, laittavat selkäänsä ja lentävät… herranen aika sentään, sehän on suuri osa niiden viehätystä kulmahampaiden lisäksi! Sanokaa nyt vielä, että vampyyrit voivat kulkea päivänvalossa saamatta siitä mitään vammoja tai etteivät ne pelkää sipulia tai ne itseasiassa näkyvät peilissä! Yksi syy lisää olla lukematta Twilightia – koko kirja on loukkaus vampyyreita kohtaan.

Someone wrote:

Minä en ole kirjoja lukenut, mutta en tosiaankaan pidä tuollaista minään kovin kivana versiona vampyyristä. Juovatko ne edes verta? Eikö niillä oikeasti ole kulmahampaita?? Käyvätkö ne koulua?? Eijei, minä luotan edelleen Pikku Vampyyriin ja siihen ainoaan totuuteen, että Vampyyrit nukkuvat arkuissan päivisin. Nuohan kuulostavat ihan ihmisiltä! Eihän vampyyri ole ihminen, se on… vampyyri.

Someone wrote:

Valistaakseni itseäni selailin noita opuksia myös englanniksi, mutta eipä kyllä sekään tehnyt kielellisesti vaikutusta. Ymmärrän, etteivät kaikki ole tolkieneja (eli siis jumalaisen täydellisiä kirjoittajia), mutta – kuten jo jotkut aiemmin mainitsivat – tuo taso oli sellaista keskivertohuonoa fanfictionia vaikken yrittäisikään verrata Meyeriä Tolkieniin.
Ja kyllä Rowling-täti kirjoittaa rutkasti parempia kirjoja – noin kielellisestikin – kuin Meyer…

Someone wrote:

Niin, en itsekään oikein tiedä mikä niissä Twilight jutuissa on, mutta pakko ne oli vaan lukea, vaikkei se nyt NIIN hyvä ollut. Mutta kuka tykkää, kuka ei, voi tosiaan olla että tuo vampyyrien modernisointi + rakkaustarina ei oikein iske kaikkiin maan päällä asteleviin ihmisiin.

Joten, elokuvasta ei ole kovin hyvä tunne, ja nuo manipuloivat mua: Nyt mua ei edes kiinnosta koko sarja enää. Voi olla ihan hyväkin…