Re: Twilight – Houkutus [Kirjat & Elokuva]

Home Forums Sekalaista Muut Twilight – Houkutus [Kirjat & Elokuva] Re: Twilight – Houkutus [Kirjat & Elokuva]

#47696
scarecrow
Participant

Lainasin Houkutus -kirjan kaverilta jokin aika sitten ja luin sen saman illan aikana. Helppolukuinen teksti ja yksinkertainen juoni joka ei kärsi vaikka ei syynäisikään joka kappaletta kolmeen kertaan, jätti mukavan olon. Itse asiassa minua ei liiemmin häiritse kirjan Ed, Ed, Ed! -hehkutus, kerta kyseessä on kumminkin ihastuneen teinitytön näkökulma. Tuskinpa kirjassa olisi samanlainen tunnelma jos Bella olisi selvän Herra Täydellisen edessä tuuminut vain että "no joo, ihan mukavan oloinen jätkä". Kyllä Houkutus minuun kuitenkin teki vaikutuksen omalla tavallaan, vaikken ihan huippulempikirjakseni menisi rankkaamaan. Minä kun en kuitenkaan ole mikään romantiikkakirjallisuuden suurkuluttaja.

Vampyyrit eivät ole minuun koskaan iskeneet kummemmin muutenkaan, joten minulle on ihan sama, vaikka olisivat kirjassa pukeutuneet klovneiksi naamamaalien kera. Vampyyrit ovat kirjassa teema, jonka kirjailija on sorvannut itselleen mieluiseksi, ja vanhoilliset versiot vampyyreista jättäisivät aika vähän liikkumisvaraa: kirjahan olisi sen jälkeen yksi vain hiukan erilainen versio jo kaikille tutusta aiheesta. Joten go go Meyers, luen kyllä teoksesi vaikka kulmahampaattomat vampyyrinkuvajaisesi liikkuisivat ympäriinsä yksipyöräisillä eivätkä kärvähtäisikään päivänvalossa.

…Eli muita kirjoja en sitten ole lukenut, eikä elokuvakaan vielä ole tullut tutuksi. Tosin olen menossa katsomaan sen heti kun se vaan ilmestyisi tänne lähiteatteriin.