Re: Uudet animesarjat 2009

Home Forums Anime Animesarjat Uudet animesarjat 2009 Re: Uudet animesarjat 2009

#43110
Inu-Mimi
Member

Miksei tuota listaa päivitetä, en minä itse osaa. Pitäisi pyöriä enemmän channerulla. Listasta puuttuu ainakin goku sayonara zetsubou sensei, josta tulee vielä yksi osa ja – TOUHOU ANIME. afskdhsjtjhds olen aivan hapoissa kun näin ensimmäisen jakson. Marisana on itse Miyuki Sawashiro, siihen on jätetty ihanasti fanituotoksen tuntua mikä kannatteli koko ilmiön suosiota tähän asti – mikään ei ollut virallista – mutta kaikenlaiset efektit ovat ammattimaisesti toteutettu. Loppubiisi on nannaa korville. Sääli ettei Cirnoa näytetä edes ohimennen, mutta pelin hahmokaartihan on aivan valtava. No en ole itse pelannut kuin tunnin tai kaksi perfect cherry blossomia, edellinen kone kaatui siihen aikaan lopullisesti enkä ole jaksanut ladata uudestaan mutta fanarttia koneella on kahmalokaupalla. Olen ns. wannabe-fani? En sitten tiedä milloin sarja jatkuu, koska ensimmäinen jakso on ilmeisesti vain esimakua ja jonkinlainen pilotti-nollajakso tämän talven comiketiin. Mutta luultavasti sitä saadaan lisää tämän syksyn aikana.
Hetaliasta on tullut yksi lyhyt PV joka näyttää seuraavan mangan tyyliä aika uskollisesti. Ja ketkä siellä vilahtavatkaan – Suomi ja Ruotsi. Suomi on naisellinen ja Venäjä näyttää enemmänkin Preussilta. Amerikka on oma hyperaktiivinen itsensä. Italian taustapuhe kuulostaa söötiltä kun hän sanoo Akkushissu Pauwaasu Hetaria. Aaa~ tammikuun 24. on aivan liian kaukana.
Maria Holiciakin on tullut yksi pre-airing episode. tavanomaista SHAFT-laatua joka on tietenkin korkeampi kuin 99% animesta. Ihanan pehmeä väritys ja erikoisia efektejä, zetsubou-senseimäinen. Ja kuuluisia ääninäyttelijöitä mukana. Ensimmäisestä jaksosta ei oikein osaa anoa mitään mutta kyllä jatkan tämän katsomista. Akikanistakin on tullut ensimmäinen jakso. Voinko nyt julistaa talvikauden virallisesti alkaneeksi.
Juu en ole katsonut vielä edes syyskauden sarjoja loppuun.