Re: Vampire Knight!

Home Forums Manga Mangasarjat Vampire Knight! Re: Vampire Knight!

#43927
mimeko
Participant

ensin offia: KamikazeKaitouJeanne: turha koettaa syyllistää allenia, ilmaisit asiasi kirjaimellisesti "Sarja on englanninkielinen, mutta englanninkieliset onkin yleensä parempia! " eli aivan selvästi yleistit näiden kahden sarjan perusteella… Jossain olet myös sanonut että enkun kieliset ovat aina parempia… jos ei tahdo ottaa sanojaan takaisin tai olla valmis myös perustelemaan kunnolla ja seisomaan niiden sanojensa takana, kannattaa miettiä mitä menee sanomaan ; )

Vampire Knightista: en tykkää, en sitten yhtään. Ensinhän en edes vastannut, kun allen oli jo viestissään varsin selkeästi ilmaissut mielipiteensä, joka on hyvin lähellä omaani. En ylipäätään pidä siitä, kun niinkin hienosta asiasta kuin vampyyrit on väännetty imelää shoujo sontaa… monet tytöt (ja jotkut pojat) pitävät shoujo sarjoista, ja monet muut pitävät vampyyreista – parasta olisi pitää nämä kaksi erillään!

Pariin kertaan on mainittu siitä miten loppuunkulutettuja vampyyrit ovat… c’mon, mikä muka ei olisi? Ja vielä kun vampire knightista puhutaan, niin minusta kliseitä pursuilevat shoujo konseptit, nätti päähenkilö jolla on traaginen menneisyys ja mysteeriset kauniit pojat ovat PALJON pahemmin loppuunkulutettuja kuin banpaiot :’D Vaan mikäs siinä: harva nykymaailmassa enää keksii mitään uutta ja 100% originaalia. parempi olisi keskittyä toteuttamaan se mitä ikinä tekeekin mahdollisimman hyvällä tavalla.