Re: Wolf`s Rain

Home Forums Anime Animesarjat Wolf`s Rain Re: Wolf`s Rain

#44170
Kyoka8
Member

No, Wolf’s Rain on todella loistava sarja. Kerrankin todella hyvä juoni, joka ei ole ennalta-arvattava. Tarina on todella surullinen, ja sai allekirjoittaneen todella haikeaksi. Pidän todella paljon susista – tai no, ne ovat hienon näköisiä. Sudeksi muuttuminen on osattu näyttää todella hienolla tavalla, todella vaivihkaa.

Alussa Cher, ja hänen ex-miehensä olivat hieman tylsää seurattavaa, mutta kyllä tarina heidänkin osaltaan pian mielenkiintoiseksi muuttui.
Cheza on todella outo. Tietyllä tavalla hän on todella älykäs ja mysteerinen ja tietyllä tavalla taas todella naiivi, ja rasittava.
Loppu oli todella jännittävä, eikä Darciakaan ollut sitä, miltä päältä päin näytti olevan. Se kamala naikkonen (joka oli Darrcian rakkaan sisko) oli harvinaisen ärsyttävä.

Sudet taas olivat kaikki todella loistavia, eikä heistä kenestäkään (paitsi ehkä Kibasta paikoittain) tehty tekopyhää sankaria, joka ei tee mitään väärää. Ja he kaikki olivat todella inhimillisiä ja vaatimattoman näköisiä, ja siitä minä pidän. Myös Blue oli mukava ihanan sinisine sillmineen..

Paratiisi oli koko sarjan ajan todella hatara käsite, ja se tuntui todella utopistiselta verrattuna sarjan miljööseen.

Minusta ed-kappale Gravity on todella kaunis ja herkkä.