Re: Yotsuba&!

Home Forums Manga Mangasarjat Yotsuba&! Re: Yotsuba&!

#44398
Betty
Participant

Omistan Azumanga Daioh 1-4. Sinä päivänä kun sain neljännen, luin loppuun ja surullisena totesin, että tämä on viimeinen, kunnes yksi sivu kiinnitti huomioni; mainos Yotsuba&!:sta. "Kiyohiko Azuman uusi sarja!" Siitä tuli ilo ja odotan kunnes osa 1 ilmestyi.

Ensimmäinen osa tuli ja rakastuin. Nauroin, kun Yotsuba löi Jamboa haavilla ja kysyi; "Mitä nyt? Tuliko maha kipeäksi!?!" Kun silloin Jambo pitelee päätä :’D Naurattaa paljon ja Yotsuba&! piristää minut kummallisesti. Ja iso koko, mikä on minusta sopiva. ^^ En voi olla kehumatta. Piirrostyyli on erikoinen, omaperäinen ja selkeä. Ja hyvä kun viimeisillä sivuilla on selityksiä. Ei taida olla mitään negatiivisiä sanottavaa. Luen Yotsuba&! loppuun niin innokkaasti, että tuntuu näin; "loppui jo? siinä kaikki? haluan lisää."

Sitä animekysymys.. Hmm.. Kyllä anime kelpaa vähän Azumanga Daiohille, miksei Yotsuballekin.. Mutta manga on kuitenkin parempi kuin anime, jos sitä edes tehtäisiin. Parempi katsoa ensin, kunnes sanoisi mielipiteensä. : )

Toivottavasti Kiyohiko jaksaa piirtää lisää Yotsuboja. ^3^

BlueLeaf0 wrote:

Koska 6 osa ilmestyy vai onko se jo ilmestynyt??? Itte oon tykänny tästä sarjasta ja aion ostaa nii paljon ku suomeks julkastaan… Toivottavasti julkastaan jossain vaiheessa kaikki joita Japanissakin julkaistaan.

Kuudes ilmestyy helmikuussa. Kuukauden ekoina päivinä kai. *mussuttaa ranskalaista perunaa*