Re: Yu-Gi-Oh!

Home Forums Manga Mangasarjat Yu-Gi-Oh! Re: Yu-Gi-Oh!

#40802
Yasui
Member

Nytten aiia YGOsta sössöttämään. Kirjoja löytyy suomennosten osalta suurin piirtein kaikki jotka tähän asti ollaan julkaistu muutamaa enkkupoikkeusta lukuun ottamatta. Millenium World (7 viimeistä kirjaa) löytyvät kokonaan enklanniksi^^

Animena ( japanese x) )katsottiin koko sarja loppuun vaikken pidä niiden sooloilusta ja liianllisesta korttipeli painotuksesta "hearts of the cards, OMG it’s a GOD" jne. Olihan sitä sitte syvältä olevilla enkku dubeillakin pakko kuunella, RESPEKTIÄ DAN GREENILLE!!

Kortteja löytyykin ihan mukavasti, luokittelisin itseni jo jonkun verran keskitasoa korkeamalle vaikkei metagame pakkoja ole kuin gladiator beastit. Zombit tosin toimivat tämän hetkisenä pää-pakkana, lähiaikoina olisi tarkoitus vähän osottaa rispektiä malikille ja rakentaa täsmälleen samanlainen pakka hupikäyttöön. Peliä pelattu sen komisenvuotta ja kortteja löytyy ihan mukavasti, pakkojakin käytössä on se n. 6?

sitten vielä mainostan uutta YGO 5D’s sarjaa, joka ei suinkaan ole pelkkää mopolla huristelua ja korttipelejä. (toisin kuin osa väittää)2 seasonissa ilmestyy ihan mielenkiintoisia hahmoja ja 1 season muistuttaa battlecityä.