Yoshihiro Takahashin vierailu

Kuten moni jo on kuullut, Hopeanuolen ja Weedin tekijä Yoshihiro Takahashi tulee Suomeen – jo toista kertaa! Viimeksi hän vieraili syksyllä 2011 Helsingissä sekä Tampereella Traconissa. Tällä kertaa pääkohde on Animecon IX Kuopiossa 14.-15.7. Myös Takahashin kutsumisesta kantaa vastuun Animeconin ahkera järjestäjäkunta. Con-vierailun oheen Tammi järjestää kirjakauppavierailuja Helsingissä ja Oulussa sekä pienen fanitapaamisen Helsingissä. Lisäksi Punainen jättiläinen julkaisee heinäkuun puolivälissä Riki-pokkarin, joka kertoo Hopeanuolen isän tarinan. Sitä on saatavilla ensiksi Akateemisista kirjakaupoista vierailujen yhteydessä, sitten heti perään Animeconista ja lehtipisteistä. Animeconiin ehtivät myös muut kesän kovat uutuudet eli Kuroshitsuji, Gon, Navi Luna ja Monster Hunter Orage!

Takahashi-sensein vierailuohjelma (pienet muutokset mahdollisia):

12.7. klo 16-17:30 Helsingin keskustan Akateeminen kirjakauppa; lyhyt haastattelu, nimikirjoitusten jakoa

klo 18-19 fanitapaaminen Tammen toimitiloissa, Korkeavuorenkatu 37 (vain ilmoittautuneille)

13.7.  13:30-15:00 Oulun akateeminen kirjakauppa; lyhyt haastattelu ja nimikirjoitusten jakoa

14.-15.7. Kuopion musiikkikeskus, Animecon; haastatteluja, nimmareita, yhteiskuvia, Hopeanuoli-musikaali… tarkemmin Animeconin kotisivuilta.

17.7. Helsinki, Suomalainen kirjakauppa (tarkka aika ja paikka ilmoitetaan myöhemmin); lyhyt haastattelu, nimikirjoitusten jakoa

Fanitapaamiseen 12.7. Tammen toimitiloissa voi ilmoittautua osoitteeseen postiaÄTsangatsumanga.fi. Tilaa on rajoitetusti. Mikäli ilmoittautujia on enemmän kuin paikkoja, etusijan saavat ensin ilmoittautuneet sekä ne jotka eivät ole olleet viime vuoden Traconin tai ole tämän vuoden Animeconin fanitapaamisessa. Huom: tilaisuudessa ei jaeta nimikirjoituksia. Valokuvata saa, mutta yhteiskuvia emme lupaa. Emme myöskään ehdi antaa kaikille läsnäoleville suunvuoroa, joten jos haluat esittää jonkin kysymyksen, lähetä se ilmoittautumisen mukana. Valikoimme sopivan kysymyspatteriston ennen tilaisuutta! Ja vielä: mikäli olet ilmoittautunut etkä pääse, muistathat ilmoittaa mahdollisimman pian.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *