Chi’s Sweet Home

Home Forums Manga Mangasarjat Chi’s Sweet Home

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 43 total)
 • Author
  Posts
 • #52000
  an&ri
  Member

  Chii’s Sweet Home on Konami Kanatan manga pienestä kissanpennusta, joka tutustuu maailmaan.
  Chii on pieni kissanpentu, joka aluksi asuu onnellisesti emonsa ja sisarustensa kanssa, mutta eräänä päivänä hän eksyy emostaan. Chii on aivan hätääntynyt ja yrittää etsiä emoaan. Hänet kuitenkin löytää eräs pariskunta, jolla on pieni lapsi.
  Vaikkakin pariskunta asuu talossa, jossa ei saisi pitää lemmikkejä, he ottavat Chiin hoitoonsa. Sarjassa seurataan pienen kissan näkökulmasta kuinka monet yksinkertaisetkin asiat ovat hyvin ihmeellisiä ja pelottaviakin.
  Chii’s Sweet Home on erittäin suloinen sarja, ja mukava ja nopea lukea, sillä luvut ovat vain muutaman sivun mittaisia.

  #52213
  Roll-chan
  Member

  Tämä on oikein kiva sekä sarjiksena että ihan tv-sarjanakin (uusi kausi alkoikin vasta, tosin pidän ensimmäisestä toistaiseksi enemmän). Pitäisi nuo kirjat joskus tilata Japanin puolelta, mutta köyhän opiskelijan elämä on kovaa… Chi-pehmon sain sentään joskus hankittua. ;3 Mukavan lyhyitä lukuja tosiaan, sopii hyvin pikalukemiseksi. Lisäksi tämä puree minuun mahdottoman hyvin, olenhan itsekin kahden kissan ylpeä omistaja (vai sanoisinko orja). <3

  Myönnän kyllä, että olen sattuneista syistä tutustunut Chihin enemmän tv-sarjan kuin sarjakuvien muodossa. Sarjakuvat ovat vallan suloisia, mutta suosittelen myös sarjaan tutustumista, siihen kun löytyy suomitekstitkin.

  #79591
  Kuroii
  Member

  Tähänhän voisi tutustua jsn vaiheessa :”’D kuulostaa aika suloiselta~ 8’3

  #79594
  an&ri
  Member

  Se on ihan tajuttoman suloinen 😀

  #116022
  Antti-setä
  Participant

  Tässäpä ote blogistani:

  Someone wrote:

  Aloitamme näillä näkymin maaliskuun lopussa sarjan, joka Japanissa tunnetaan nimellä Chi’s Sweet Home. (Siitäkin löytyy tuore arviointi Futoi Yatsun blogissa!)Nimi on sama suomijulkaisussakin. Pienimpiä varten iskenemme vielä alaotsikoksi ”Oma koti kullan kallis”. Tavoittelemme näet tällä sarjalla kaikenikäistä yleisöä. Totta, usein ”sopii kaikenikäisille” tarkoittaa vain sitä, että juttu ei ole lapsille sopimaton tai sitä, että juttu ei oikeastaan kiinnosta ketään. Yleissääntöön on kuitenkin myös poikkeuksia, kuten Yotsuba. Ja Chi. Hillittömän söpöä ja hupaisaa ja samalla melko oivaltavaa. Tekijä epäilemättä tuntee kissameiningin.

  Chi julkaistaan himpun verran isompana kuin peruspokkarimme, ja tietenkin väreissä. Värien vuoksi hintaa tullee 6,90 euroa, ja sekin on kannattavuuden rajoilla. Eli ryhtykää säästämään! Eka osa on tutustumistarjouksessa halvemmalla, tarkka hinta myöhemmin.

  #116031
  Blackbeard
  Participant

  Jei, hieno valinta. En ole Chiihin tutustunut kuin parin klipin ja muutaman irrallisen kuvan verran, mutta vaikuttaa oikein suloiselta. Pitäisikö tässä nyt sitten harkita kustannustoimittajan uraa, kun jo jonkin aikaa sitten ajattelin, että tämä sopisi hienosti Suomen markkinoille, nimenomaan Yotsuban jalanjälkiin. No ei ehkä kuitenkaan. Myynnistä en tiedä, mutta kuten hahmoturnauskin todisti, sarjasta pidetään suunnattomasti. Chiin tunnelmassa pitäisi olla samankaltaisuutta, joka vetoaa kaiken ikäisiin, ja kissat aiheena saattaa houkutella lukijoita myös tavallisen mangan kuluttajakunnan ulkopuolelta. Kukapa nyt ei pidä kissanpennuista (paitsi Boa Hancock).

  Tähän oli tarkoitus tutustua, ja kiitos suomijulkaisun, nyt ei tarvitsekaan turvautua nettilukemiseen. Ja erityisesti vielä plussat sivukoon ja värillisyyden säilyttämisestä. Maaliskuuta odotellessa. ^^

  #116047
  Devilman
  Member

  Slice of life -komediaa ei koskaan ole liikaa. No, ainakaan Suomessa. Pitääkin ostaa jahka ilmestyy, vaikuttaa juuri sellaiselta kepeältä huvilta, jota tarvitaan paikkaamaan Yotsuban ilmestymistahdin hidastumisen jättämä ajoittainen aukko.

  #117734
  ^Jonsku
  Member

  Aijon ostaa tätä sarjaa mangana kun se ilmestyy. 🙂 Pidän eläimstä tosi paljon. Minulla on nyt osat 1-5. Animenakin olen katsonut melkein kaikki jaksot. Minulta puuttuu vielä 6,7 ja 8 osa.

  #117737
  Blackbeard
  Participant

  Näin animea muuten ohimennen muutaman jakson ja täytyy sanoa, että on ihan laittoman söpöä.

  #118115
  MewSakura
  Participant

  Oon katellu animena, ja sairaan söpöä on ! Chiin ääni on ekstra suloinen, ja tätä olen kaivannut, Yotsuban ja Azumanga Daiohin jälkeen. Vain joku sydämetön ja sisältä kuollut voisi kritisoida suloista kissanpentua 🙂 Plussaa väri-julkaisusta.

  #118123
  Ryuzakichan
  Member

  No vaikuttaa kyllä sen verran söpöltä, että pakkohan tähän on tutustua lähemmin. Joskus taisin netistä vilkaistakin. Yotsuban kaltaiset kevyt tunnelmaiset ja hieman lapsenmieliset sarjat muutenkin iskevät meitsiin sen verran hyvin, että olen melko toiveikas tämän suhteen. Ja kun on kerran tuo tutustumis-tarjouskin niin eihän tätä kerta kaikkiaan voi jättää kioskin hyllylle. 😉

  #118183
  Shoe
  Member

  Kuullut olen, mutten ole tutustunut. Voisi ihan urheilun ja huvin vuoksi tsekata tämän ja haukkua tai kehua sitten.

  #118507
  hdkg35d
  Participant

  Olen katsonut animesarjan kokonaan, ja sen verran ihanaa tavaraa on että manga tarttuu melkein poikkeuksetta mukaan kunhan sitä näen kaupan hyllyllä. Mukavan pirteä ja suloinen ilmestys, ja on omiaan ankean päivän kohottamiseksi <3
  Muutenkin, Yotsuba&!:n ja Azumanga Daiohin kaltaisia iloisia ja mukavia sarjoja kaivataan shounenmätön ja shoujodraaman keskelle. Kyllä, Hamsteripäiväkirja ilmestyi mutta ei nappaa… Ja koska ikävä kyllä en kumpaakaan edellä mainitsemistani sarjoista omista, niin on pakko saada edes jokin iloluontoinen sarja hyllyyn.

  #118517
  zoka
  Member

  Hehee, Yotsuba&! ja Azumanga Daioh upposivat sen verran hyvin, että pakkohan tätä on sitten ostella. =D Oo ja vielä värijulkaisu ja eka osa tutustumishintaan. o_o Mullakin on sen verran järkeä päässä, että tätä en voi jättää väliin! =D

  #119002
  Roll-chan
  Member

  Nytpä on Chin ensimmäinen suomipokkari luettu, ja oikein laatutavaraa oli! <3 Alkuperäisen japaniversion fiilis säilyi kivasti ja nautin joistakin kohdista jopa enemmän suomi- kuin japaniversiossa. Chihin tutustuville näkyvimpänä seikkana sarjassa on varmaan pokkarien värien (jotka muuten on onnistuttu painamaan mainiosti!) lisäksi Chin lapsenkielisyys. Osa sarjan viehätyksestä on siinä, joten on vallan mainiota, että kääntäjä on onnistunut tekemään Chin ajatuksista/"puheesta" samaan aikaan suomalaisille ymmärrettäviä että myös uskollisia alkuperäisteokselle.

  Ostin pokkaria kaksin kappalein, ja samoin aion ostaa tulevatkin osat – yksi osa puhkilukemista varten ja toinen koristeeksi. Pitäähän tämän sarjan julkaisua tukea, kun se ihmeen kaupalla Suomeen saatiin. C: En kyllä ikinä olisi uskaltanut odottaa, vaikka Chitä olen jo vuosikaudet fanittanut.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 43 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.