Eläinrääkkäys

Home Forums Sekalaista Muut Eläinrääkkäys

 • This topic has 17 voices and 30 replies.
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 31 total)
 • Author
  Posts
 • #72457
  Power
  Participant

  Eläinrääkkäys on kauheaa en pidä siitä!!!!! Mun koulun pojat kivitteli orava parkaa vaikka se ei ollu tehny mitään pahaa siihen osu yks kivi mut se kivi oli niin pieni…kerran pojat oli heitelleet kiviä tosi lujaa ja orava oli kuollu siihen. :<

  #72458
  Fieri
  Member

  OMG? Ö_Ö Joo eläinrääkkäys haisee.. Puhumattakaan eläinkokeista..

  #72461
  Dark_ice
  Member

  Kuollu???! O_________O eikai… kamalaa ;”< vastustan sit sen verran eläinrääkkäystä, että tervetuloa mun nyrkkiotteluun jos eläinrääkkääjä mut tavata haluaa : ).

  #72462
  Gawonarus
  Participant

  Yks mun "kaveri" ampui kerran sammakon ritsalla puuta päin, laittoin hiiriä lihamyllyyn, ampui lintuja ilmakiväärillä. Silloin se ei mua paljon hetkauttanut, mutta nyt kyllä tuntuu, että mitäköhän senkin päässä mahtoi liikkua. Ei se kyllä koskaan mikään kunnon kaveri ollutkaan, yleensä yritin kaikin keinoin pysyä kaukana siitä.

  #72463
  agne
  Member

  #72465

  Eläinrääkkäys on risottavaa hommaaaa!!! Ei oo mitään järkee laittaa eläimii kärsimään!! Miettisivät eläinrääkkääjät miltä ite tuntuis olla rääkättävänä tai jossain ihmeen kokeissa!! Lopettakaa tai mäkin laitan teiät lihamyllyyn ja jauhan muusiks tai sorkin pihdeillä ja meikkailen teitä senkin kirotut ja syntiset rääkkääjät missä oottekin!! DDDDDDDDDDDDDDDDDDDX

  #72466
  agne
  Member

  Oon tullu miettineeks, miks meikkei tarttee testata eläimillä?? Tota asiaa mä en käsitä….

  #72467
  Inu-Mimi
  Member

  Kukapa siitä pitäisi. Minun eläinrakkauteni on jännän äärellä, kun kuulee juttuja josta koko muu maailma pauhaa niinkuin se ankkojen kyniminen elävänä niin tulee sellainen "jaaha siellä päin niin" -tunne mutta jos joku tappaa koulussa lattialla juoksevan hämiksen niin on koko päivä pilalla. Kerran kamppasin yhden tyypin lätäkköön sen vuoksi. Muttei kuulemma ollut tarpeeksi pätevä syy kampata :<
  Se on sellaista henkilökohtaista.
  Ei toisiaankaan ymmärrä miten jotkut edes pystyvät vaikka polttamaan kissan elävältä. Tuntuu inhimillisesti mahdottomalta, minä en pysty edes silittämään niitä vastakarvaan.

  Mutta miespuolisten tipujen kohtelu on järkyttävää. Joissain maissa ne murskataan hengiltä, joissain paikoissa ne laitetaan valtavaan kammioon joka täytetään kaasulla. Herramunjee, miksei niitä voi kasvattaa lihakarjana.
  Ja kiinalaiset ovat ihan oma lukunsa. Tainnutetaan kissa vasaralla ja heitetään kiehuvaan veteen? Delicious soup of what the hell.

  #72472
  Dark_ice
  Member

  mm… suoraan sanottuna näin lyhyesti: Eläinrääkkääjillä viiraa ja pahasti. aaargh!! Miten ne voi tehdä tuollaista eläimille?! ;<<

  Katsoin sellaisen elokuvan, jonka alussa näytettiin miten possu laitetaan makkaroiksi. Hyi oikeesti, ekaks ne tainnutti sen sähköllä ja sen jälkeen poltti ja sit teki siit jauhelihaa ;;_____;; miten joku kehtaa laittaa sellaista edes elokuvaan??!! yksi henki menetetään joka tunti tällä universumilla, eikö se jo riitä? Ei, ku aina vaa tapetaa

  -.-

  Tunnen yhden tyypin, joka puukotti hamsterinsa kun oli 5-vuotias… ;________; Pikkasen otti sydämestä kun kuulin sen… onneksi se on vain joku nettihenkilö, ei mikään ystävä todellakaan >_<

  #72515
  Rege
  Member

  Mite kukaan voi tehä eläimille jotaki!? no moniki… niinku yks tyttö mun luokalta. Sillä on hamseri ja se tekee sille aina niin että se laittaa sen sellaseen pikku autoon jotenki silleen et sen puoli ruumista on auton ulko puolella ja sitte nostaa sen auton ilmaan ja keikuttelee sitä siellä!! Ei kuulosta kauheen pahalta mut oon nähny kun se tekee sen ja voin sanoo… sen huomaa selvästi et se hamsu kärsii!!! 🙁

  #72522
  Nanakin
  Member

  Eläinkokeilla testataan lääkkeitä, joilla sitten mahdollisesti pelastetaan ihmishenkiä. Kuinka inhimillistä olisi testailla niitä samoja lääkkeitä ihmisillä? Eli jätetäänkö eläimet rauhaan ja rääkätään ihmisiä? Jos sun pitäis valita, annatko eläimen koekaniiniksi, vai menetkö itse, niin tuskinpa itse menisit. Eli ei niitä eläinkokeita yleensä turhan tähden tehdä.

  #72527
  Kawamaru
  Participant

  On todella epäreilua piinata eläimiä. Olen nähnyt mm. kuinka oravia kivitetään, lintuja ammuskellaan huvin vuoksi, koiraa vedetään korvista ja hännästä ja ties mistä, kissoja nakellaan ja kaikenlaista. Ja vain siksi, ettei ole pelkoa, että eläimet menisivät lavertelemaan jollekin.
  Ajatelkaa, jos eläimetkin osaisivat puhua. Ne voisivat kertoa jollekulle, jos niitä on kiusattu. Ne voisivat mennä poliisiasemalle tekemään ilmoituksen. Eikö olisikin hienoa..!!
  Mutta, tietenkin, jos eläimet osaisivat puhua, ihmiset vähentäisivät rajusti metsästystään/kalastustaan, saattaisivat jopa lopettaa kokonaan, sillä eläimet osaisivat anoa armoa, huutaa kun niiltä lentää veret pihalle ja niin pois päin. Tai lemmikit voisivat valittaa ties mistä, esim. ettei niitä käytä lenkillä 24/7. Ottakaa kantaa, mitä mieltä olette.

  #72532
  Inu-Mimi
  Member

  Dark_ice wrote:

  yksi henki menetetään joka tunti tällä universumilla, eikö se jo riitä? Ei, ku aina vaa tapetaa

  Joka sekunti.

  Nanakin wrote:

  Eläinkokeilla testataan lääkkeitä, joilla sitten mahdollisesti pelastetaan ihmishenkiä. Kuinka inhimillistä olisi testailla niitä samoja lääkkeitä ihmisillä?

  Kuunnelkaa tätä miestä. Jotkut eläinkokeet ovat todella julmia mutta miettikää minkälaista se olisi ihmisillä, varsinkin henkiset kokeet kuten kuinka pitkään on mahdollista pysyä hengissä nukkumatta. Siinä ei monen tiedemiehen psyyke kestäisi jos joutuisi kuuntelemaan päivästä toiseen kuinka testikappaleen parkaisut vaimenisivat päivä päivältä mutta hänet olisi yhä mahdollista pelastaa. No ehkä jonkun Josef Mengelen. Muttei muiden. (lapset, muistakaa Godwinin laki!)

  #72536
  Hant
  Participant

  Eläinrääkkäys on valitettavaa ja saa kyllä meikäläisenkin suuttumaan… Kerran luin että jotkut amerikkalaiset teini tytöt olivat polttaneet kissanpennun elävältä ja nauraneet vielä. Kissojen ystävänä on sanottava että tuollaista jos olisin itse todistanut, olisin taatusti suuttunut järjettömästi.
  Typerää ettei ihminen, joka ainoana eläimenä tutkimusten mukaan omaa moraalin, osaa aina antaa muiden luontokappaleiden hengelle tuon enempää arvoa. Millainen petoeläin tappaa huvikseen? – jos sellainen sattuisi olemaan jokin muu kuin ihminen, ihminen laittaisi sille kuulan kalloon.

  Kawamarulla oli aikas jännä kanta, luultavasti metsästys yms. romahtaisi kun muutkin eläimet alkaisisivat näyttämään inhimillisyyden merkkejä. Niiden asema saattaisi kohota suurinpiirtein samalla tavalla kuin naisen asema ennen muinoin nousi huonosta parempaan päin. Tulisikohan useammasta ihmisestä sitten kasvissyöjiä, vai alettaisiinko kannibalismia hyväksyä laajemmin jos eläinkunta alkaisi tasavertaistua… Tiedä nyt tästä oudosta maailmasta.

  #72601

  Nanakin wrote:

  Eläinkokeilla testataan lääkkeitä, joilla sitten mahdollisesti pelastetaan ihmishenkiä. Kuinka inhimillistä olisi testailla niitä samoja lääkkeitä ihmisillä? Eli jätetäänkö eläimet rauhaan ja rääkätään ihmisiä? Jos sun pitäis valita, annatko eläimen koekaniiniksi, vai menetkö itse, niin tuskinpa itse menisit. Eli ei niitä eläinkokeita yleensä turhan tähden tehdä.

  Mun on pakko sanoo et jos mä voin pelastaa jonkun eläimen hengen niin menisin kyl ite koekaniiniks semmosille mömmöille!! Kunhan muut ei vaan kärsi niin oon onnellinen. =]

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 31 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.