Naruto:SPOILER!

Home Forums Manga Mangasarjat Naruto:SPOILER!

 • This topic has 49 voices and 194 replies.
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 195 total)
 • Author
  Posts
 • #45103
  Dents
  Participant

  Noniih, tämä on samankaltainen kun One Piece(Spoiler)- topikki. Täällä siis saa spoilata niin paljon kun haluaa. Laittakaa ennen spoileria tämmöinen:

  SPOILER!

  SPOILER!

  SPOILER!

  Ja nyt itse asiaan, jonka kerron: Uusimmassa Naruto Chapterissa Konohamaru oppii Rasenganin (Pienen tosin).

  #45113
  willer
  Participant

  Tuo ei ole uusin chapter. Sen jälkeen on tullut jo ainakin pari. Ja sitä paitsi, eikö tämän olisi voinut kirjoittaa tuonne Naruto -topiciin? Tai jättää kertomatta, kaikki jotka haluavat spoilereita Narutosta, ovat jo varmasti lukeneet uusimmat chapterit, eli sinänsä tämä on ihan turha.

  #45630
  Dents
  Participant

  No mutta entäs One Piece-spoiler topikki? Tämä on sama, mutta täällä vain keskustellaan Naruton uusimmista chaptereista.

  #45646
  Riivinrauta
  Member

  Sen palstan ideana ei olekaan spoilata muita, vaan keskustella One Piecen suomessa vielä julkaisemattomista osista. Aloitusviestin perusteella tästä tulee aivoton töpö, jossa kaikki vain postaavat typeriä viestejä, kuten

  SPOILER

  SPOILER

  SPOILER

  Kakashi tapetaan!

  #45731
  Unita
  Member

  No senkun vain keskustellaan näistä Suomessa julkaisemattomista osista ja uusista scanlationeista. Eli minulta juttua scanlationeista.

  SPOILER (tarvitseeko tätä merkkiä edes laittaa tässä ketjussa?

  Mitä mieltä olette, onko Kakashin kuolema hyvä vai huono asia? Mielestäni sarjan kannalta Kakashi alkoi olemaan jo hiukan turha hahmo. Hän oli tehnyt tehtävänsä aka kouluttanut tiimi seiskan ja hänen oppilaansa ovat nyt häntä voimakkaampia (ainakin Narska). Lisäksi Kakashi oli jo turhan monta kertaa pelastunut kuoleman kielistä. Onhan hän ns cool hahmo mutta se ei mielestäni kovin pitkälle kanna. Sharinganin voimiakaan hän ei pysty käyttämään tarpeeksi tehokkaasti. Siihen tarvittaisiin Uchiha-klaanilaisen keho.

  #45791
  Keiko-chan
  Member

  SPOILER!
  Itachi, Orochimaru ja Ero-sennin kuolee. Ja Naruto muuten oppii Rasenshurikenin. Ja kontrolloimaan sagemoodia tekemällä varjoklooneja(yllätys).
  Itse olen sitä mieltä, että tällä hetkellä sasse on ihan turha hahmo. Siitä ei oo puhuttu ainakaa kahteenkymmeneen chapteriin, joten veikkaan, että se tulee vasta aivan viimeisessä chapterissa tabbamaan ne vanhuksed ja (kenties)
  tappamaan itsensä kaikkien silmien edessä ihan vain piruuttaan, selitellen, et sen elämäntehtävä oli vaan tappaa Itachi. Ihan turrrrrha jäpikkä. Sitten vielä, kun kerran kaks muuta sanninia on jo kuollut, niin oottelen jo innolla, et Tsunade-rynnästyyppi-mummeli-akkeli vois jo kuolla sanoen niin tunteikaasti et antaa hokagen paikan Narskalle.
  Sitten, ootan vielä Painin kuolevan ja epäonnistuvan ja selittävänsä kuoleman kielissä että mitä ne oikeen puuhailee siellä ihme homobaari-tyylisessä luolassaan. Ootan vielä sitä, et narska pelastaa kuolevan ex-opettajansa
  jostain kiipelistä ja sitten ryhtyvän Hokageksi ja kattovan Sassen emo-itsemurhaa.
  Olin tosi innoissani, kun näin ton Tobin, kun haluun, et se ois toi Obito, ja sitten(onks Kabuto muuten jo kuollut? Jos ei, haluun sen paljastuvan loppujen lopuks hyvikseks, tai jotain.3X) Ja haluisin nähä Riniä, jos se ei oo vielä kuollut, en oo niin tarkasti syynänny noita lost chaptereita. Miltäköhän Rin näyttää aikuisena?

  #45800
  Dents
  Participant

  Minä oikeastaan odotinkin Kaken kuolemaa. Hän oli kyllä cool, mutta arvelinkin, että hänen elämänlankansa katkeaa. Kyllä säpsähdin silti, kun kuulin hänen kuolleen.

  Spoiler!

  Entäs sitten Shizunen kuoleminen? Oliko hyvää, huonoa vai EVVK? Itse sanon suuren EVVK. Ei se nyt niin iso hahmo ees ollut.

  Haluaisin itsekkin turhan Sasuken poistuvan. Ei sillä oo muuta tehtävää kun tappaa ne vanhukset ja kuolla Madaran käsiin. Turha hahmo, ja myös vähän tylsä.

  #46272
  Blackbeard
  Participant

  Numero 45:n kansi Upea, ehkä paras koskaan. 😎

  #46279
  räsynukke
  Member

  Blackbeard: En pitänyt tuosta kannesta erityisesti, mutta Naruto siinä keskellä oli jotenkin upea…

  Keiko-chan: Itse sain jotenkin käsityksen, että Rin on kuollut. En muista tarkkaan, mutta eikö Kakashi jossain vaiheessa selittänyt, ettei pystynyt suojelemaan Riniä? Mutta jos on kuollut, niin haluaisin nähdä tytön kuoleman ja epätoivoisen Kakashin tekemässä kaikkensa sen estämiseksi (olen kamala, mutta haluaisin silti nähdä tuollaisen kohtauksen..).

  Dents: Shizunen kuolema oli minulle EVVK. En vihannut hahmoa, mutten rakastanutkaan.

  #46282
  Blackbeard
  Participant

  Eikös Rin ollut se ANBU jonka Kakashi tapasi käydessään siellä joukko haudalla muistamassa Obitoa? Eli hengissä olettaisin.

  #46303
  räsynukke
  Member

  Mutta se ANBU on kyllä aika eri näköinen… Saattaa kyllä olla, että olet oikeassa, en minä ole yhtään perillä tästä asiasta.;’D

  #46310
  Dents
  Participant

  Saisiko tuosta anbusta kuvan?

  SPOILER!

  Mikä oli teidän ensimmäinen reaktionne, kun Pain(Tai Pein,ihan miten vaan) tuhosi Konohan?
  Itse yllätyin suurestikkin, kun Pain rusensi Konohan pieniksi tahmeiksi palasiksi. Olihan se sentään tapahtumien keskus.

  #46356
  Keiko-chan
  Member

  Tykkäsin kovasti! <3 Olen varmaan hirveä, mutta vihdoinkin saatiin jotain hajotettua.

  SPOILER!

  Naruto tuhoaa Painista neljä ja sitten niistä kaks saa Narskan kiikkiin 😯
  Mietityttää, että miten se siitä selviää… Toivotaan, ettei Naruto mee sinne homobaari- luolaan… Siitä en tykkäis, mut haluun vieläkin selvityksen sille, et miks noi tekee tollatteest… Ainoot mitä on saatu selville on "lopettaa tämä tuska" tai "saada rauha maailmaan"- tyylisiä puheita. Mut mitä pirua ne oikeen rauhan takia tekee,hä? Räjäyttää helkutti sentään koko Konohan taivaan tuuliin ja tappaa Ero- senninin ja muutenkin kukkeloi siellä, s*****a!

  #46786
  Unita
  Member

  Ai Konohan kraateroituminen? = Jesh!! Tätä lisää kiitos! Vihdoinkin tapahtuu jotain. Mitä tässä nyt todella seuraavaksi odotan on se mitä Naruto meinaa tehdä Kyuubin kanssa. Jotenkin hiukan tuntuu siltä että on vain ajan kysymys kun se kesytetään tai siitä tulee jonkinlainen partneri Narutolle. Hiukan kuten Bee-manin ja Hachibin kanssa.

  #46929
  Keiko-chan
  Member

  SPOILER!

  Naruto pääsee yhrestä Painin tyypeistä eroon lykkäämällä sitä sagemoodin chakraa siihen ja sit se muuttuu kiveks ja Naruto pääsee vapaaks mut sitten se pieni pappasammakko tapetaan ja Naruton käsiin leikataan reikä ja se on sitten käsistään kiinni maassa, kun siinä on se miekka ja kaikki… Eipäs tässä mitään muuta(vielä). :mrgreen:

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 195 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.