Tänään televisiossa

Home Forums Sekalaista Tv ja elokuvat Tänään televisiossa

 • This topic has 19 voices and 32 replies.
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 33 total)
 • Author
  Posts
 • #84778
  Blackbeard
  Participant

  Mitä tänään tulee telkkarista? Onko tuttu kysymys? Täällä voi suositella ja mainostaa päivän teevee antia.

  #84809
  Sun Summer
  Member

  Tänään TV:stä tuleepi ainakin Greyn Anatomia yhdeksältä ja sitä ennen Suomen Unelmien poikamies. Samaan aikaan poliisi sarjan ystäville tulee MTV3:lta tulee C.S.I sekä YLE TV2:lta Karjalan Kunnailla toisiksi viimeinen jakso. Missään nimessä ei saa myöskään unohtaa Big Brotheria kympiltä, tänään siellä nähdään asukkaat kuntoilun merkeissä.

  #85025
  Nanakin
  Member

  Mentalist ja Harper’s Island tulee ysiltä. Kummanko sitten katsoisi, sitä en ole vielä täysin päättänyt. Jos et ole kumpaankaan sarjaan vielä tutustunut, niin kannattaa kollata Mentalist. Harper’s Islandiin on ehkä jo vähän myöhäistä tutustua. Jos taas olet seurannut Harper’s Islandia aikaiseemin, niin katso nyt ihmeessä ne viimeisetkin jaksot, loppuratkaisu kuitenkin kiinnostaa. Ellet sitten ole sattunut kuulemaan kaverilta murhaajaa ja loppuasetelmaa, silloin kannattaa ehkä harkita Mentalistia. -.-

  Hieno idea muuten, ja aiheen otsikkokin on esimerkillisen selkeä ja hyvänkuuloinen. Jos nyt silti sovittaisiin, ettei ihan joka viikko niitä samoja sarjoja mainostettaisi, sillä sitten saamme kaiketi lueskella joka arkipäivä mainoksia illan Simpsoneista ja Frendeistä. Eli siinä ennen yhdeksää subilta tulee Frendit ja Simpsonit, suosittelen ainakin Frendit katsomaan, Simpsoneista en menisi takuuseen. Rupeaa vähän tympimään koko ohjelma kun telkkarissa näytetään nelisen kertaa katseltuja jaksoja. Frenditkin voi tietty olla joillekkin ennestään tuttuja, mutta ainakaan mä en ole vielä nähnyt mitään niistä useampaan kuin kahteen kertaan, joten niitä kelpaa odotella. Ja jos et ole vielä tutustunut jompaan kumpaan noista niin avaa nyt ihmeessä se telkkari siinä kahdeksan maissa.

  #85027
  Blackbeard
  Participant

  Totta, sellaisia päivittäisiä itsestään selvyyksiä ei välttämättä tarvitse ihan joka päivä mainostaa.

  Tosiaan, tänään on tuo pirullinen Mentalist vs. Harper’s Island päivä.Mentalistia olen yleensä tallentanut digiboksille, ja Harper’s Island tulee yleensä katsottua.

  Mutta niitä ennen tulee tietysti Muodin huipulle, jonka suomi-versio on yllättänyt minut positiivisesti. Toivottavasti vihdoin päästäisiin Antti Aasta eroon ^^

  Jos jos kiinnostaa, niin FST5:ltä tulee Muumeja klo. 18.00.

  Jos on maksukanavia käytössä, niin suosittelen katsastamaan Sub Leffalta klo 20.00 Roundersin. Laittomien pokeriluolien maailmaan sijoitettu jännitysdraama. Nuori korttihai Mike menettää pelissä koko omaisuutensa ja päättää panostaa lakitieteen opintoihinsa. Paria vuotta myöhemmin eräs vanha ystävä pääsee pois vankilasta, ja pian Mike joutuu taas vaaralliseen pelikierteeseen. Menossa mukana aivan erinomaisia näyttelijöitä; Matt Damon, Edward Norton ja suosikkini pahisnäyttelijöistä, John Malkovich.

  #86571
  Blackbeard
  Participant

  Noin parinkymmenen minuutin päästä starttaa Star Wars IV: Uusi toivo, eli se ensimmäisenä tehty leffa.

  Neloselta tulee illan leffana DejaVu, joka vaikuttaa suhteellisen mielenkiintoiselta.

  Tosi-tv rintamalla tapahtuu myös – illan BB TAlk Showssa selviävät finalistit, ja Talentissa taas ratkaistaan voittaja. Tosin luulenpa ettei kummassakaan koeta mitään yllätyksiä. Esa ja Kätlin taistelevat BB:n voitosta, ja Laamanen tai Rantalainen vie Talentin.

  #86574
  Saso
  Member

  Talent Suomi- finaali

  #86632
  eerol
  Participant

  Ja ennen BB-talk showtahan tulee myös BB-talossa pidettävät niistä kiinnostuneille. Tuskimpa siinä mitään järkevää kylläkään, en ikinä haluaisi pitää häitäni BB-talossa. Mutta sinne kai haki aika paljon pareja, kai niitä hulluja suomessa riittää:DD

  Mutta tämä siis kahdeksalta subilta…

  #86660
  Dents
  Participant

  Offausta//Talentin voitti Motoriikka-Miikka. Jee!!!//Offausta

  Jos jotakuta kiinnostaa, tänään tulee Walk the line, joka kertoo Johnny Cashin elämästä.

  #98003
  Devilman
  Member

  Tänään tulee Teemalta yksi suomalaisen tv-viihteen helmistä, tv-elokuva Katsastus, vuodelta -88. Luvassa olisi tragikoominen kuvaus tyypillistäkin tyypillisemmistä suomalaisista miehistä, joiden on vain niin vaikea kasvaa aikuisiksi. Sulevi Peltola tekee mahtavan roolisuorituksen Öövininä, joka pitää itseään nuorena ja vetovoimaisena naistenmiehenä, mutta jota nuoremmat veljensä kutsuvat vaariksi ja joka ilman sen kummemman itsesuojeluvaiston omaamisen osoittamista haastaa riitaa taksikuskien kanssa nakkikioskilla. Eli siis Teema klo 21.51, kannattaa ehdottomasti katsoa.

  #98012
  Alice19
  Member

  Dents wrote:

  Jos jotakuta kiinnostaa, tänään tulee Walk the line, joka kertoo Johnny Cashin elämästä.

  Offia// Katsoimme tuon viime vuonna koulussa musan tunnilla. Ihan hyvä leffa oli.

  #98097
  Tamori-san
  Participant

  Maikkarilta klo. 21.00 Amazing Race.

  Näitä hyviä jenkki tosi-tv sarjoja joita seuraan.

  Matkailu on aina kivaa kateltavaa (vielä kivempaa kun itse matkailee) ja tänään varmasti kun ovat Osakaan menossa.

  #98161
  Hant
  Participant

  Rillit huurussa (The Big Bang Theory) SubTV:llä klo 20:00, hauska komedia sarja fyysikko "nörtistä" ja hänen erilaisista, jokseenkin nörtähtävistä ystävistään jos ei lasketa naapurin kaunista Pennyä.

  Van Helsing elokuva tulee Subilta klo 21:00, jos joku ei ole vielä elokuvaa nähnyt, omasta mielestäni alle 15-vuotiaille suunnattu seikkailu elokuva, lehden arvostelijan mukaan "möykkäävä kauhuelokuva" joka on K-15. :’-D

  #106698
  Devilman
  Member

  Teemalta tulee tänään iltayhdeksältä sci-fi-leffojen aateliin kuuluva, tajunnanräjäyttävä klassikkoteos, Stanley Kubrickin 2001: Avaruusseikkailu. Tieteisleffojen ystävien on pakko nähdä tämä, ja vaikkei niistä niin välittäisikään, on 2001 silti sellainen kokemus, ettei sitä sovi jättää väliin. Elämää suurempi ja visuaalisesti näyttävä kertomus ihmiskunnan synnystä ja tulevaisuudesta luvassa siis klo 21.

  #106727
  Inu-Mimi
  Member

  Devilman wrote:

  2001: Avaruusseikkailu

  Eeppinen, kulttuurihistoriallisesti tärkeä ja kaiken lisäksi Stanley Kubrickin, ou jeah. Suosikkiohjaajani. Ja muutenkin tämän kesän teemana on sci-fi, joten kannattaa kytätä ohjelmatiedoista yle teeman leffoja. Keskiviikkona tulee viittä vaille kymmenen Fritz Langin Metropolis, 23.6 Wellsin Tulevia Aikoja ja 30.6 "Se" toisesta maailmasta. Ainakin Metropolis ja "Se" ovat must-see kaikille, Tulevia Aikoja en ole nähnyt mutta ei H.G.Wellsin kirjoittama elokuva voi olla kovin huono.

  #106779
  Devilman
  Member

  Inu-Mimi wrote:

  ja kaiken lisäksi Stanley Kubrickin, ou jeah. Suosikkiohjaajani.

  Kuten myös. Olisi jo ihan vain 2001:n perusteella, mutta herran tuotannostahan löytyvät vielä esim. Hohto ja Kellopeliappelsiini.

  Jos Metropolis ja "Se" toisesta maailmasta tulevat telkasta, niin onhan ne nähtävä. Ja miksei myös Tulevia Aikoja, ainahan Wells kelpaa. Lähitulevaisuuden keskiviikkoillat saa siis omistaa sci-fille. Niin, ja tänään 2001:n jälkeen tulee vielä se tshekkoslovakialainen tieteisleffakin, sitäkin voinee vilkaista.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 33 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.