Kirjamessulippujen jako päättynyt

Tavalliseen tapaan jaamme tänäkin vuonna erän lippuja Helsingin kirjamessuille. Nyt lipputoiveita on tullut jo sen verran että emme enää ota vastaan uusia. Ne, jotka ovat tähän hetkeen (12.10. klo 8:30) mennessä kysyneet lippua, saavat viimeistään huomenna tiedon tilanteesta. Ehdit kysyä lippua tai et, jos harkitset mangaostoksia niin kannattaa tulla joka tapauksessa! Mangahintamme ovat sen verran naurettavat että säästät sisäänpääsymaksun verran helposti. Muistutuksen vuoksi: tuoreimmat uutuudet 5 euroa, muut pokkarit 4 euroa kappale tai kympillä kolme. Lisäksi iso valikoima kahden euron tutustumistarjouksia! Kirjat Weed: Taisteluiden aika ja Weed-taidekirja saat vaivaisella kuudella eurolla kappale, samoin One Piece Color Walk -taidekirjan. Ja messuilla ovat ennakkomyynnissä syksyn mangatapaukset Valkoinen noita: Talvisota sekä Saksinainen. Suomalaisen sotasankarin tarina sarjakuvamuodossa ja karmivinta kauhumangaa mitä tähän mennessä on suomeksi julkaistu! Osastomme on 6e 139, likellä Katri Vala -lavaa ja Helsinki Cafen naapurissa.

Punaisen jättiläisen ja Sangatsu Mangan julkaisuaikataulu on nyt päivitetty! Julkaisupäivää vailla tänä vuonna on enää Trinity Blood 18. Ja sekin on työn alla… Viime päivinä on myös lähtenyt Japaniin tarjouksia ensi vuoden uutuuksista, ja vielä muutama lähdössä. Tiedotamme näistä mahdollisimman pian!

Punis ja Sangatsu ovat läsnä myös Sipoon Shippoconissa. Toimituksen Antti-setä on paikalla kuulemassa julkaisutoiveita ja muita kommentteja. Tule rupattelemaan! Mukana on pieni valikoima myyntimangaa. Lisäksi avustamme tapahtuman mangakirjastoa kokoelmalla julkaisujamme.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *