2Bzombie

Forum Replies Created

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
 • Author
  Posts
 • in reply to: Pokémon Black&White #111647
  2Bzombie
  Member

  Olen itse vannoitunut 1-3 generationeiden fani, mutta nelonen on täälläkin päässä jo vähän kulunut. Olin ensin viidettä geneä vastaan, mutta sitten päässäni napsahti jotain ja nyt suurinpiirtein pyörin lattioilla kun odotan, että pääsen tutustumaan niihin uusiin pokemoneihin.. XD Jotkut niistä ovat vähän lame, mutta niin oli muissakin kausissa; se annettakoon anteeksi. Tulee hienoa koota tiimi ihan uusista tuttavuuksista kun ei voi luottaa enää vanhoihin kasvoihin.

  Aaa olet oikeassa. D: (Grey olisi muuten hyvä nimikin.) Tiedän kuitenkin olevani niin hätäinen, että peli lähtee mukaani saman tien kun näen sen kaupan hyllyllä. Ellen jopa tilaa sitä ennakkoon nettikaupasta / yms. Mutta kadun sitä sitten jälkeenpäin. (Ehkä.)

  in reply to: Koneella piirtäminen & animaatiot #111512
  2Bzombie
  Member

  Ahahah olen kauhea nörtti ja piirrän 70%:sesti kaiken koneella. :—D Koneellani ohjelmina on supersuosittu Ms Paint, SAI ja Photoshop CS4 ja uhrina piirtotyökaluna käytän lähes aina piirtopöytääni, Wacom Volitoa. (kuolaan Intuos4:n perään) Olen silti sellainen laiska peruna, enkä jaksa muuta kuin sutata. Nyt tosin työn alla vähän isompi kuva, että saa nähdä mitä tästäkin tulee.

  Animaatioita en ole tehnyt. Olen kyllä yrittänyt epätoivoisesti, mutta kärsivällisyyteni ei ole riittänyt moiseen. XD;

  in reply to: Taustakuvat #110805
  2Bzombie
  Member

  Black★Rock Shooter
  Näyttöni on oikeasti kokoa 1680 x 1050, että tuo pienentää aika loistokkaasti. 8’D

  in reply to: Mitä animea seuraat tällä hetkellä? #110308
  2Bzombie
  Member

  Seuraan ainoastaan Pokémon: Sinnoh League Victorsia ja Highschool of the Deadia. 8’D DRRR!! ja House of five leaves loppuivat (HOFL edelleen kesken lol), joten niitä on hankala seurata enää. Sitten muuten kantson randomisti Pokémonin aiempia kausia ja One piecen CP9-arcia ja uusimpia jaksoja. Joskus harvoin innostun katsomaan Hetaliaa ja sitten katson sitä sen 80528930525 uutta jaksoa, mitä en ole katsonut aiemmin. *hän, joka seuraa sarjoja ahkerasti*

  in reply to: Taustakuvat #92437
  2Bzombie
  Member

  Olen tr00 otaku ja taustani ei liity mitenkään mangaan. :^D

  L4D ftw!
  Kuvan löysin L4Dn ihan omilta sivuilta ja rakastuin. ♥ Siis oikeasti tuo kuva on niin nätti. *A*
  Ja Photari meni pienentämään kuvaa, mutta näyttöni on oikeasti 1680 x 1050 pixeliä. :V

  in reply to: Team Fortress 2 #90387
  2Bzombie
  Member

  Ookoo. 8D Kiitän sinua kovin avusta~! ♥ Olin ihan hukassa, kun en uskaltanut kysyä missään, että minne sitä saa mennä ja en tiennyt minne servulle saisi mennä ja yhyy. ´3`

  Mutta sinä tosiaan pelastit minut~! Kiitos vielä kerran. :3 ~

  in reply to: Team Fortress 2 #90368
  2Bzombie
  Member

  Mikä positiivinen shokki olikaan löytää täältä tälläinen töpö. 8DD Oikeasti olen pelastettu. Itsellänihän tuo peli on, mutten ole sitä paljoa ehtinyt pelaamaan. XD; Ainoa ongelma itseasiassa meikällä on vain se, etten tiedä minne palvelimelle sitä voi mennä pelaamaan. Viimeksi (= kun ensikertaa yritin) pelatessani, palvelin, jolle menin, vaikutti hieman … poistyöntävältä. 8’D Minut nimittäin ammuttiin omien toimesta melkein aina kun kuolin. En usko, että kyseessä olisi ollut spy, kun kaikki omat lähinnä tappoivat minua ja se oli aika … jännää.

  Niin, että kokeneemmilla pelaajilla on varmaan varaa sanoa minne päin sitä saa tunkea? XD *tyhmä*

  in reply to: Mangahylly(t) näytille! #89968
  2Bzombie
  Member

  Hehee voisin minäkin heruttaa hyllyjäni, kun tykkään katsella muidenkin hyllyjä. 8D~

  molemmat hyllyt
  Kuva on otettu sängystäni, niin peittoni näkyy siinä hieman. XD; Mutta ignooratkaa se. Oikealla on englanninkieliset pokkarit ja vasemmalla suomi + viisi japanilaista. Vasemman alimmalla on kanssa dvd:ni.

  oikea hylly vähän paremmin
  No mitä tästä nyt sanomaan. 8’D Enkkumangat ja jotain romua.

  vasen hylly yms romut
  Jos joku ei tunnista niin juliste hyllyn vieressä on Reborn!:n TYL!Mukuro~!

  Laadusta voidaan kiittää kameraani ja huoneeni valaistusta, ja Paintin pienennystä. ♥ Väritkin ovat mitä ovat, muttaaah… XD Mitäpä pienistä. Ja nuohan ovat siis dvd:itä myöten silleen, että ensimäisen rivin takana on toinen rivi. Ja minulle tulee olemaan tilanpuute tässä kohta.

  in reply to: Montako mangapokkaria sinulla on? #89844
  2Bzombie
  Member

  Päivittelin juuri listaani, eikä noita olekaan tullut niin paljoa kuin oletin. 8( On niitä silti 756 kappaletta. Pseudoja tai manhwoja en ole laskenut noihin ollenkaan, mutta niitäkin on pari kappaletta. Tavoitteena on ostaa vaikka kuinka ja monta mangaa vielä kiinni julkaisuissa, mutta hiljaa hyvä tulee..!

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)