Gambiitti

Forum Replies Created

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
 • Author
  Posts
 • in reply to: One Piece #231640
  Gambiitti
  Participant

  Ei, ei ja vielä kerran ei.

  Uusimman One Piecen painatus ja liimaus on jotain ihan käsittämätöntä. Pokkari levisi hetken lukemisen jälkeen käsiin ja ykittäisiä sivuja löytyi sieltä täältä vielä seuraavana päivänäkin!

  Kuka korvaa kokemani kivun ja säryn?! Yksikään Sangatsupokkari ei ole käyttäytynyt tällä tavalla aikaisemmin!

  Muuten julkaisussa ei mitään valittamista

  in reply to: One Piece #230215
  Gambiitti
  Participant

  Täältä kanssa kannustusta One Piecen julkaisijoille! Paras mangasarja ja suomennosta voi verrata melkein Kalevalaan, sen verran on maittavaa luettavaa!

  in reply to: Bleach #230213
  Gambiitti
  Participant

  Pakko nekrota tämä viestiketju ihan siitä syystä, että täytyy sanoa suuri KIITOS! siitä Sangatsu mangalle, että julkaisitte koko mangan vuosien varrella! Tällaisia ikuisuusmangoja on varmaan työlästä julkaista ja varsinkin jos loppua kohti tulee suuria välejä julkaisuajoissa.

  Manga oli kyllä hyvä ja viihdyttävä, vaikka välistä tuntui että erilaisia juonilankoja, hahmoja ja voimia oli keksitty sarjaan vain pitkittämisen vuoksi, mutta loppu tulikin yllättävän äkkiä. Suorastaan järkytyin, kun lopputaistelu saatiinkin päätökseen 74-pokkarissa. Sen verran oli kivuton ratkaisu ja pikainen epilogi 😮 Tuli melkein mieleen tapa, jolla Akira Toriyama paketoi Dragon Ballin verrattain nopeasti loppuun.

  Vielä kerran kiitos näistä vuosista. Tuskin koskaan saamme enää yhtä pitkää mangaa suomeen One Piecen rinnalle…

  in reply to: One Piece #228811
  Gambiitti
  Participant

  Pakko se on tulla kiittelemään Antin käännöksestä osassa 71, vaikka harvoin täällä tulee pyörittyä.

  Cheek-referenssi Cavendishin omakehussa oli älyttömän hykerryttävä ja erityisesti ajan hermolla näin stadionkeikkojen alla 😀 Toivottavasti tulevaisuudessakin suomikäännöksessä on tällaisia ”eastereggejä.” LOISTAVAA!!

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)