havah

Forum Replies Created

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
 • Author
  Posts
 • in reply to: Bakacon 14.-15.5. #119881
  havah
  Participant

  Ohjelmakartat on nyt julkistettu! (Jee!) Niitä voit ihailla Ohjelma-sivulta. Tsekkaa samalla myös iltabileiden aikataulu. Julkistimme myös tapahtumapaikkoina toimivien Poleenin ja Järjestötalon pohjapiirustukset sekä Pieksämäen palvelukartan, jotka voi nyt ladata omalle koneelleen Tapahtumapaikka-sivun kautta. Ja sitten fiilistelemään viikonloppua!

  in reply to: Bakacon 14.-15.5. #119864
  havah
  Participant

  Lahja & Käsityö

  Lahja & Käsityö tarjoaa BakaConin kävijöille 10 % alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteista. Valikoimasta löytyy muun muassa nukketalojen huonekaluja, ompelutarvikkeita, lankoja, koruja, koriste-esineitä ja kortteja. Lisäksi Lahja & Käsityö lahjoittaa BakaConin cosplaykisaan 50 euron arvoisen stipendin. Myymälä on avoinna conilauantaina klo 10-14, ja se sijaitsee osoitteessa Keskuskatu 14. Facebook-sivulta löytyy kuvia myymälästä ja sen tuotteista.

  in reply to: Bakacon 14.-15.5. #119794
  havah
  Participant

  BlueVelvet

  Paikallinen kangas- ja sisustusliike BlueVelvet tarjoaa conikävijöille 15 % alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteista ja kankaista! Tarjous on voimassa vain conilauantaina 15.5. klo 9-16, ja sen saa BakaConin kävijä- tai työntekijäranneketta näyttämällä. BlueVelvet sijaitsee Pieksämäellä osoitteessa Keskuskatu 5.

  BlueVelvet lahjoittaa myös 100 € arvoisen stipendin BakaConin cosplaykisan palkinnoksi. Käy tutustumassa tuotevalikoimaan jo etukäteen osoitteessa http://www.bluevelvet.fi! BlueVelvetin löydät myös Facebookista.

  Ultimage Store

  Ultimage Store lahjoittaa BakaConin cosplaykisan palkinnoiksi 50 euron arvoisen stipendin sekä manga- ja animeaiheisia kännykän suojapussukoita.

  Ultimage Storen laajasta valikoimasta löytyy muun muassa upeita sisustustavaroita, laukkuja ja asusteita sekä kauniita koruja. Myymälä sijaitsee aivan Pieksämäen rautatieaseman lähellä osoitteessa Asemakatu 4. Liike on avoinna conilauntaina klo 10-13. Tutustu myymälään osoitteessa http://www.ultimage.fi! Ultimage on myös Facebookissa.

  in reply to: Bakacon 14.-15.5. #119793
  havah
  Participant

  BakaCon lähestyy huimaa vauhtia. Jäljellä olevat päivät voi laskea jo kahden käden sormilla!

  Ilmoitamme täten, että BakaConin legendaaristen iltabileiden artistikattaus on valmis! Viimeisenä lisäyksenä joukkoon saapuu kreikkalaistaustainen Nomic, jonka yllätyksellinen setti sisältää jotakin hyvin spesiaalia ja bakamaista… Iltabilesivulta lisätietoa.

  in reply to: Bakacon 14.-15.5. #119682
  havah
  Participant

  BakaConin ennakkolipunmyynti sulkeutuu sunnuntaina 1.5. Tämän jälkeen lippuja saa enää tapahtuman porteilta. Toimi siis ajoissa, jotta ehdit saada oman rannekkeesi jo ennen tapahtumaa!

  Muistathan, että viikonloppurannekkeeseen kuuluu maksuton kävijämajoitus. Rannekkeelliset kävijät pääsevät lisäksi tapahtumaan jonottamatta porteilla. Rannekkeen tilaus tapahtuu osoitteesta http://www.bakacon.fi.

  Kerrottakoon vielä, että iltabileartisteista julkistettiin juuri tamperelainen Kaenmuro. Hänestä voi lukea lisää nettisivuilta. Aivan lähiaikoina paljastetaan vielä viimeisen artisti, ja pian koko kattaus onkin ihailtavissa soittoaikataulusta.

  in reply to: Bakacon 14.-15.5. #119259
  havah
  Participant

  Bakailuviikonlopun sisältö alkaa muotoutua, käykääs katselemassa lauantain ja sunnuntain huikeaa kattausta! Ja nyt viimeistään pelikunto treenaukseen, sillä sitä koetellaan Bakan peliturnauksissa.

  Ja muistakaahan vielä, että cosplaykisojen ilmoittautuminen on parhaillaan käynnissä. Sarjojahan löytyy sekä jo kokeneille että lisäkokemusta vielä kaipaaville kisaajille. Kunkin sarjan kolme parasta palkitaan! Sivuilta lisätietoa tästä ja monesta muusta. Onhan ranneke jo hankittu?

  in reply to: Bakacon 14.-15.5. #117697
  havah
  Participant

  Tänä vuonna BakaConissa tullaan kuulemaan esityksiä muun muassa crossplaysta ja proppien valmistuksesta. Käy lukemassa lisätiedot Ohjelma-osiosta, ja tsekkaa myös päivitetty listaus kokeiltavista peleistä!

  in reply to: Bakacon 14.-15.5. #116817
  havah
  Participant

  Hei sinä! Haluatko mukaan tekemään BakaConia? Ohjelmanjärjestäjien haku on juuri meneillään. Uudet tilamme mahdollistavat puitteet monipuolisille ohjelmanumeroille, joten olipa erikoisalasi sitten mitä tahansa japanilaiseen popkulttuuriin liittyvää, kerro se ihmeessä meille! Ja tee se nyt heti. Täällä. (Vinkkaa kaverille kans.)

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)