Isse

Forum Replies Created

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
 • Author
  Posts
 • in reply to: Yhh, mikä silmä! #104265
  AvatarIsse
  Member

  Ihmisten jalkojen piirtäminen on hirveää kidutusta ainakin minulle jos en piirrä kaiken maailman apuviivoja ym. -.-’ Toinen on ihmiset takaa päin. Tulee aina hirveitä ongelmia. Ylävartalo saattaa joten kuten onnistua mutta sitten kun alan piirtää alavartaloa niin eipä enää onnistukaan. Sen takia vältän ihmisten piirtämistä takaa päin. 🙂

  En osaa piirtää miespuolisia ihmisiä. En sitten ollenkaan! Viimeistään silmiä piirtäessä tyyppi alkaa näyttää ihan naiselta. -.-’ Mallista piirtäessä onnistuu paremmin mutta ilman mallia ei meinaa onnistua millään.

  Rakennukset ja maisemat tuottavat myöskin paljon ongelmia. Rakennuksista tulee aina pian lahoavan aitan näköisiä vaikka mitä niille tekisin. -.-
  Maisemista taas… Osaan kyllä ainakin jotenkin piirtää nurmikon mutta puut ja pensaat eivät onnistu. Puut näyttävät ihan "pallo puilta" ja pensaat seinäät liiskatuilta.

  in reply to: DeviantArt #104264
  AvatarIsse
  Member

  Jep, on minullakin DA:ssa tili. 🙂

  in reply to: Antic Cafe #40719
  AvatarIsse
  Member

  Kuuntelen. Antikku on paras! 😀 Hyviä biisejä on niin paljon, että on hankala valita parasta… Mutta jos pitää yksi niin ehkä Rinne No Tsumi.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)