JapaniFani2003

Forum Replies Created

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
 • Author
  Posts
 • in reply to: Tokyo mew mew #229665
  JapaniFani2003
  Participant

  Itse olen animea katsellut jonkin verran. Lukenutkin 1, 3 ja 4 ja á la mode 2.

   

  Lempihahmo ehdottomasti Quishe, miten kirjoitettiinkaan. Mintokin on ihana. Ichigoa vihaan. Liian ylisöpö ”voi katsokaa minua olen vasta 12 ja minun pitää pelastaa maailma jumaloikaa minua olen täydellinen mutta ihastukseni seurassa en kykene mihinkään”. Tiivistetty kuvaus Ichigon luonteesta, jos minun sellainen pitäisi kirjoittaa.

  Katselin mangoja kirjastossa, ja lainasin. Siitä se sitten lähti. Animea rupesin mummulla katsomaan, totesin hirviöiden olevan paljon Ichigoa söpömpiä.

  Arvosana 8+. Piirrosjälki on kaunista, mutta päähenkilön ärsyttävyyden ja ”voi jumaloikaa minua alamaiset muut mew mewit eivät ole mitään ilman minua” -luonteen takia en voi antaa enempää.

  En vihaa faneja tai käske lopettaa fanittamista. Pidän sarjasta, vaikka paljon parempiakin on nähty.

  in reply to: Shingeki no Kyojin #229664
  JapaniFani2003
  Participant

  Rakastan kyseistä sarjaa. Ootan viitososaa sarjan suomennoksesta innolla, ja suosikkihahmoiksi ovat muodostuneet Levi, Armin ja Eren. Levi on just semmonen oh-niin-täydellinen-ja-vahva, Armin on vaan ihana ja mitä perusteita Erenin kohalle edes tarvitsee?

  Sydämeni pohjasta kiitokset, että sarjaa on suomeksikin alettu kääntämään.

  in reply to: Tokyo ghoul #229663
  JapaniFani2003
  Participant

  Eipä löydy suomeksi kyseistä sarjaa, vaikka ainahan voi toivoa, että sitä joskus aletaan suomentamaan.

  in reply to: Myydän halvalla mangaa! #229662
  JapaniFani2003
  Participant

  Voih, Inuyashat turhan kalliita, vaikka tarttisin kyllä kaikki paitsi osan 49. Rahat ei riitä millään, kun en pankkitiliäni pysty käyttämään. Muuten olisin kyllä voinut ostaakkin.

  in reply to: Kuinka tutustuit mangaan? #229654
  JapaniFani2003
  Participant

  Oon aika tuore näin harrastajana, keräilijänä, miten se sanotaankaan, kun vasta tämän vuoden alulla iski tuo manga- ja animekärpänen tähän tyttöön.

  Kaveri luki Narutoa, menin sen viereen sitten katselemaan, että millainen sarja on kyseessä. Kirjastosta sen ensimmäisen osan lainasin, ja siitä asti oon ollu melken jatkuvasti nenä kiinni mangassa (tai puhelimen näytössä katsomassa animea youtubesta, vaikkakin sieltä löytyy pääasiassa dubeilla).

  Eka oma mangani oli kuitenkin Chi’s sweet homen ensimmäinen osa, jonka synttärilahjaksi sain joskus vuonna nakki ja muussi.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)