JemppuJr

Forum Replies Created

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
 • Author
  Posts
 • in reply to: Arvostele edellinen biisi #120782
  AvatarJemppuJr
  Member

  5-10 minuutin kappaleet on aina sopivan pituisia minusta, niinkuin tämä onkin. Laulaja ääni on varsin mielyttävän kuuloinen, mutta kappaleessa ei nouse sellaista kohokohtaa minun korvilleni joka on sinänsä sääli.

  Arvosanaksi antaisin 8.

  Hieman jotain vieraanpaa teille:
  Leonard Nimoy – A Visit to a Sad Planet

  in reply to: Arvostele edellisen piirrustus -ketju #120781
  AvatarJemppuJr
  Member

  Valmistaudu arvosteluun Juha90!

  Kuvan kontrastit lepäävät mukavasti silmissä. Ja henkilöiden asettaminen erikorkeudelle antaa mieltymystä kuvaan. Juuri musta pukuisen tytön laittaminen alemmas ja liikkeettömmämmäksi luo hänestä huomattavasti "synkemmän hahmon" joka kuuluu ilmeisemmin hahmon luonteeseen. Hyvin onnistunut työ siinä mielessä. Jatkossa ehkä suosittelisin kuitenkin miettimään tarkemmin asentoja ja miten ihmisen/olennon keho käyttäytyy tietynlaisessa asennoissa. Tumman keijun siivet ei mielestäni sovi olla noin alhaalla koska se luo kuvan että tämä istuva "keiju" leijuu, ellei se ole tämän kuvan tarkoitus. Pidän kuitenkin molempien hahmojen siipien yksinkertaisesta muotoilusta :3
  ps: Pahoitteluni jos harmistuit nimityksestä keiju.

  Lätäsen tähän nyt ekan kuvan mikä nyt sitten vastaan tuli
  Ette ole tervetulleita

  in reply to: Sarjatoiveita Sangatsulle #120780
  AvatarJemppuJr
  Member

  Itse toivoisin Neko Majinin kustantamista. Sillä sehän on Akira Toriyaman piirtämä sarjakuva joka on monesti herättänyt mielenkiintoni ja uteliaisuuteni.

  Toisena voisin toivoa Hopeanuolen jatko sarjaa Weediä, sillä Hopeanuoli on ollut aina kautta aikojen suomalaisille nuorille iso juttu. Sarjaa ei ole pahemmin näkynyt edes englannin kielisenä versiona joten sen saaminen ylipäätänsä on niin vaikeaa että suomalainen versio olisi tervetullut.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)