Kirélla

Forum Replies Created

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
 • Author
  Posts
 • in reply to: Sarjatoiveita Sangatsulle #60740
  Kirélla
  Member

  Jos katsotaan Sangatsun tämän hetkisiä sarja julkaisuja, niin näkee paljon shonenia eli miksi ei jatkettaisi samaa rataa? (Ja Furuban loppumies jälkeen sitten ängettäisi joku shojo sarja taas kehiin) Mutta mikä shonen sarja seuraavaksi, kun "kolmea suurta" (=One Piece, Naruto ja Bleach) jo suomennetaan? Hyviä vaihtoehtoja on paljon, mutta mikä niistä olisi paras? Rurouni Kenshin, Gintama, Fairytale, Reborn!… vaiko D. Gray Man joka onkin minun ehdotukseni Sangatsun julkaisu listalle. Sarja kertoo Allen pojasta, joka tuhoaa Akumaneja erikois käellään. Taide on mitä hienointa. Sarjan pahiskin on huippu! Suosio on ainakin tietääkseni ollut hyvää ja ostajia löytyisi varmaankin myös Suomen kamaralta. Eli voisitte harkita tätä mahti sarjaa suomeksikin.

  Ps. Ja Reborn sitten heti perään! 😈

  in reply to: Kuvakisa #42217
  Kirélla
  Member

  Kauniita kuvia on tullut, kiitos niistä. Mutta jokin nyt joutuu jättämään kisan kesken.

  Sun Summer: Kesä kuvasi oli kyllä kesäinen, mutta hieman sekava ja liiallisuuksiin mentiin niiden rintojen kanssa. Hieman liian rinta kuva minulle. (Olisi ollut edes yksi mies kuvassa…) Talvi kuvasi oli taas sellainen söpö ja hauska. Kiinostva taustakin… Eikä aivan normaali. Siinä oli kaksi hyvin söpöä lasta siitä plussaa. Mukava. Lumiukko näyttää kyllä hieman surulliselta…
  Yhteisarvosana kuvista: 8-

  Kitekat: Kesä kuvasi oli kesäinen, valoista, sininen, hieno uimis kuva. Hieman parempi kuin peruskama. HYvin onnistuit siinä. Talvi kuvasi oli hieman pieni ja se oli hieman harmaa valkoinen. En oikein saanut siitä talvi fiilsitä aikaan…. Hieman lahistava kuva. Pettymys ajatellen ensimmäistä kuvaa.
  Yhteisarvosana kuvista: 8+

  Allen: Kesä kuvasi oli kaunis. Vihreää ja sinistä ja kaunis tyttö, jolla on hyvin hienot vaatteet. Hyvä tunnelmakin kuvassa, kesäinen tunnelma. Talvikuvasi oli hieman… tummansininen. Ei oikein talvinen, vaikka oli talvinen. (Vaikeaa…) Ei saanut innostumaan kunnolla. Liika ehkä keskityttiin tyttöön.
  Yhteisarvosana kuvista:

  Mimeko: Kesä kuvasi oli yllätävän hieno! Mutta se oli silti kesäinen. Hyvin vahva ja hienosti saatu värejä kuvaan. Todella upea, mutta se nainen pilasi hieman kuvaa… Ei sopinut kyllä yhtään siihen tönköttämään. Talvi kuvasi oli myös todella hyvä, surullisen synkkä ja harmaan talvisen utuinen. Jotenkin hyvin talvinen kuva, mutta synkkä. Pidin siitäkin roimasti! Kummatkin kuvat onnistuivat kivasti ja persoonalliset kuvat. Erottui joukosta!
  Yhteisarvosana kuvista: 9

  Ikutta:: Kesä kuvasi oli syyskuva, ei kyllä mitenkään kovin kesäinen. Mutta olihan kuva ihan hieno. Talvikuvasi oli mukavan erikoinen ja jännä. Talvinen ja jännä ja mukan värinen. Hieno! Saatiin talvinen tunnelam kuvaan.
  Yhteisarvosana kuvista: 7-

  The Vegito: Ensimmäinen kuva oli sama kuin Allenin, eli saat samat perustelut siitä kuin Allen, mutta ensi kerralla elä ota samaa kuvaa kuin toinen otti. Nyt en rankaise siitä, kun en maininnut asiasta. Talvi kuvasi oli mystisen hieno. TAlvinenkin meininki oli. Ne kasvot tekivät siellä ilmassa kuvaan mystisyyttä. Jänskä, pidin aikapaljonkin!
  Yhteisarvosana kuvista: 9-

  Angehem: Kesä kuvasi oli hieno! Se meri siellä takana ja se tyttö. Kaikki kuvassa oli jotenkin, niin yhteydessä toisiinsa. Paras kesä kuva kaikista! Talvi kuvasikin oli hyvä, mutta talvisuus jäi hieman sivualalle. Mutta oli siitä sellaista hieman hyytävää fiilistä. Mutta hieno kuva kokonaisuudessaan. Ja mikä mies! *lääh*
  Yhteisarvosana kuvista: 9

  Rock Neko: Kesä kuvasi oli samankaltainen kuin Kitekatilla, mutta hieman laimeampi. Se oli hyvin, hyvin, hyvin perus kesä kuva. Mutta hieno! Talvi kuvalle samat arvostelu, hyvin, hyvin perus kuva, mutta hieno. Ensikerralla hieman persoonallisuutta lisää, niin hyvä tulee, mutta ei nytkään ollut paha.
  Yhteisarvosana kuvista: 8

  Elikkä Ikutta tippui kisasta. Kiitos kun osallistuit!:D

  Seuraavat aiheet ovat rakkaus ja viha. Kuvat saavat olla myös tällä kieroksella mangaa tai animea. Kuvien pitää olla viimeistään valmiina täällä topicissa, joskus sitten joulun jälkeen. (Hieman vaikea sanoa) Reilu viikko ainakin aikaa. Mutta ainakin ennen uuttavuotta kuvien pitää tulla! Itse lähden pienelle lomalle ylihuomenna, eli sen takia pitkä aika laittaa kuvia. Ja tällä kieroksella ei sitten samoja kuvia!

  Odotan innolla kuvia! (Varsinkin rakkaus kuvianne… 😎 )

  in reply to: Kuvakisa #41993
  Kirélla
  Member

  Ooh, jo monta kaunista kuvaa on tullut, mutta en ala niitä vielä erillisesti arvostelmaan. Mutta Mimeko, talvi kuvasi ei harmillisesti näy, vaan sen tilanne tulee jonkinlainen sininen hymiö. 😥

  in reply to: Kuvakisa #41967
  Kirélla
  Member

  Kitekat: Tähän topicciin ne kuvat, jotka laitetaan linkkeinä voi laitaa. Ihan normaalilla viestillä jonkinlaisten perustelujen kera. Ja nyt kahdeksan osallistujaa tullut… Saamme siis aloittaa! 🙂

  Hyvät kilpailijat!
  Ensimmäinen aiheenne on etsiä kesäinen kuva ja sen lisäksi myös talvinen kuva. Kuvat saavat olla animea tai mangaa. Saatte itse päättää. Kuvien pitää olla tullut viimeistään 23.12 klo. 12.00 mennessä. Sinä päivänä eensimmäiset kuvat, olkoon ne tullut tai ei, koska sen jälkeen lähden pienelle lomalle, etten voi tulla nettiin. Eli ihan kivasti aikaa etsiä kuvat!
  Onnea!

  PS. Epäselvistä asioista saa laittaa edelleen kysymystä.

  in reply to: Kuvakisa #41867
  Kirélla
  Member

  Rock Neko wrote:

  Kai olen oikealla sivulla, siis että mahdun vielä kisaan? o_O Tippuuko automaattisesti, jos ei ole antanut kuvaa tiettyyn päivään mennessä?

  Nooh, jos sitä kuvaa ei tule ihan ajoissa, niin en ala nököttään (Voin odottaa hieman). Mutta jos se viisätyy liikaa, niin silloin tippuu automaattisesti poissa. Ja mahtuu vielä mukaan! (Enään kaksi kilpailijaa pitää odottaa, kun päästään aloittaan… :~D)

  in reply to: Kuvakisa #41863
  Kirélla
  Member

  Voi miten kiva, kun jo viisi osallistujaa on tullut! 😉
  Ja tietenkin perustelut! Vaiks nytten: Kuva on tyylikkään sininen ja hyvin tunteikas.

  in reply to: Sarjatoiveita Sangatsulle #41765
  Kirélla
  Member

  Minä kannatan suomeksi Parasytee, se vaikuttaa vain niin… mukavalta. Hehehee… Enkuksi se ainakin toimii kiitettävästi, kun kaksi osaa olen lukenut. Mutta ei ne rahat riitä kaikkeen…

  in reply to: Arvostele edellisen avatar #41764
  Kirélla
  Member

  Onhan tuo ihan kiva, tosi kiva! 😀 Numero: 9

  in reply to: Kuvataistelu #41762
  Kirélla
  Member

  Mutta viirus tuli ja tuhosi sen! Muahahaa! 😈

  in reply to: Arvostele edellisen avatar #41663
  Kirélla
  Member

  Sun Summer, onhan avasi aivan mahtavan söpö! Ja ihanan pieni. Sulosta… prr… Numero: 9+

  in reply to: Arvostele edellisen avatar #41389
  Kirélla
  Member

  Satounin ava on ihan kiva ja mukiin menevä muoto. Numeroksi siitä lentää vaiks 8.

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)