Ninja-sieni

Forum Replies Created

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
 • Author
  Posts
 • in reply to: Mangat kaupasta, netistä vai kirjastosta? #228851
  Ninja-sieniNinja-sieni
  Participant

  Kirjastosta olen lainannut kaikki lukemani mangat. Tietenkin kaikkia ei löydy sieltä, ja se ärsyttää. Joten Summer Warssin, maagisen suklaapuodin 7 osan ja Kirjeitä koirien maasta mangat aion ostaa.

  in reply to: Tokyo mew mew #228846
  Ninja-sieniNinja-sieni
  Participant

  Tokyo mewmew on ehdottomasti lempisarjani, ja sattumoisin sen eka osa on ensimmäinen manga jonka luin. Suosikkini on Ichigo tai  Zakuro, tai sitten Purin. Pidän kyllä myös Retasusta ja Mintosta. Olen nyt lukenut 7 osaa, koska en omista yhtään mangaa, eli olen täysin kirjaston armoilla. Joudun siis odottamaan kunnes edelliset lainaajat palauttavat a la modet. Mrr.

  in reply to: Foorumilaisten iät #228845
  Ninja-sieniNinja-sieni
  Participant

  Joo, olen varmaan koko foorumin nuorin! Lokakuun 9 täytän 10!

  in reply to: Tiedä japanilainen nimesi #228844
  Ninja-sieniNinja-sieni
  Participant

  Terve mieheen, olen Zukatotokimeto;) Hehee, huomenna meen kouluun ja kailotan tän kaikille;) Sitä ennen pitää opetella se ulkoa. Heh.

  in reply to: Pukeutumistyylinne #228842
  Ninja-sieniNinja-sieni
  Participant

  Itse noudatan myös hieman erikoisempaa tyyliä. Pidän värikkäistä vaatteista, ja olen sitä mieltä, että mitä erikoisempi, sitä parempi! Tällä hetkellä minulla on päälläni valkoinen paita, jossa pn värikästä tekstiä, farkkuliivi sekä kissalegginssit. Hiuksiini olen solminut turkoosi-pilkullisesta hiuspannan;) En meikkaa, olen mielestäni liian nuori (olen nelosella). Kengistä taas pidän tennareista, yleensä kenkäni ovat samanmalliset mutta eriväriset, (lainaan toista kenkää siskoltani) se näyttää hauskalta, mutta pari kertaa jotkut on tullu kyselemään, että olenko Robin fani. En ole.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)