Satou

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 531 total)
 • Author
  Posts
 • in reply to: Piirustus videot YouTubessa #123821
  Satou
  Member

  Teen kumpaakin. Omasta mielestä speedpaintit on just viihdyttävintä katsottavaa koko tubessa. Ne inspaa ja tekee aina mieli kokeilla niitä tekniikkoja mitä niissä videoissa käytetään. Oon oppinu ihan kamalasti toisia kattomalla.
  Kävin katsomassa sun kanavaa ja sunkin videot oli mahtavaa katottavaa ja erityisesti tekee mieli alkaa vaihteeksi traditionaalista koska toi sun copiccien käyttö :’D

  Ite oon vasta alottanu ottaan talteen tota mun prosessia ja on vasta yksi video ladattuna –> http://www.youtube.com/watch?v=6xU_r5jB … -fbE1pg%3D

  in reply to: Chibicon Oulu 7.4 #123818
  Satou
  Member

  o/

  Minäminä. Oon tulossa sinne Hetalian Espanjana ja paria ohjelmanumeroakin oon pitämään osallistumassa, ask a nationia ja pokemon-huonetta.

  in reply to: Tampere kuplii 2012 #123757
  Satou
  Member

  o/ Minä. Cossi ei ole vielä ihan täysin lukossa mutta jos ei ole turhan paljon pullaa tulltu tuolloin syötyä niin ajattelin Gintokeilla ja kaverini pakottaa Okitaksi. Gintamasta kummatkin siis jos nyt epäselväksi jäi. Saa tulla tökkimään jos meikäläiset huomaa.

  in reply to: Mitä piirtäisi? -peli #123353
  Satou
  Member

  Piirrä vaikka joku heebo keinumassa ja keinu voi roikkua vaikka puusta tai vain taivaasta tai jostain muusta jännästä.

  Tuhraisin viimeksi pienen Hijikata Toshiron Mansikalle Desu Frostissa.

  in reply to: Desucon Frostbite #123263
  Satou
  Member

  Tulossa ollaan. Gintaman Hijikata Toshironapa.

  Ja oikeastaan tulin tänne lähinnä mainostukset mielessäni. Meillä olisi nimittäin tuollaista Gintama miittiä cossareille ja muuten vaan faneille kaltsussa mietitty. Tällä hetkellä miitti tuumaa kuolla pystyyn vain viidellä osallistujalla eli olisi mahtavaa jos täältäkin saisin edes jonkun mukaan.
  Aikaa ollaan vasta päättämässä ja muoksin sitä tähän viestiin jahka ollaan lyöty tuo lukkoon.

  EDIT// Aika ja paikka olisi sitten Lauantai klo 15:00 vissiin info-tiskillä

  in reply to: Traconiin, mars! #121775
  Satou
  Member

  Joo mua tosiaan sitten saa tulla moikkaamaan taidekujalle jos siltä tuntuu. Istun varmaan aika tehokkaasti pöydässä 57 -> (taidekujan kartassa oikealla). Jos ei heeboa näy niin saatan piileskellä pöydän takana. Tai alla.

  in reply to: Missä asutte? #121367
  Satou
  Member

  Mr.Me wrote:

  Minä asun kuulkaas semmoisessa pienessä kaupungissa kun Pietarsaari.

  Aika lähelle meikää muttei aivan :’D Tiedän kyllä muutaman siellä asuvan mangahörhön että ette ole siellä ainakaan aivan yksin.

  in reply to: Traconiin, mars! #121366
  Satou
  Member

  Tämän topsan nimen voisi kyllä muuttaa Tracon-miitiksi mutta ei paha idea.
  Itte en tiä ehtisinkö kun saattaa taidekujalle istumaan käydä meikäläisen tie mutta jos tällaista laitetaan pystyyn ja muuten vapaana olen niin voisin vaikka tulla. (Miittien inveidaaminen ftw)

  in reply to: Helposti cossattavia hahmoja #121365
  Satou
  Member

  Jos hyväksyttä muutkin kuin japaniperäiset hahmot niin South Parkin sanoisinko kaikki hahmot ovat aivan naurettavan helppoja. Hiustenkaan kanssa ei useimmissa luulisi tulevan ongelmaa ja hatut värkkää helposti. Nimim. sain kolmessa tunnissa penkkaripukuni kasaan.
  Katekyo Hitman Rebornissakin on hahmot puettu aika pitkälle kaupasta löytyviin vaatteisiin ja ainoaksi ongelmaksi jääkin sitten hiusten malli.

  in reply to: Sangatsu-miitti osa 3 #120999
  Satou
  Member

  Jos ketään muuta ei hotsita niin meikä voi varmaan sitten jotain tietovisa kysymyksiä kehitellä. Eli animesta ja magasta? Koitan vaikka hommailla vähän joka genrestä pari kysymystä. Olisko mitään hajua minkämoinen määrä olisi hyvä?

  Ja paikka olisi kans kiva tietää. Saatiinko sitä miittitilaa?

  in reply to: Sangatsu-miitti osa 3 #120914
  Satou
  Member

  mansikka94 wrote:

  Hienoa hienoa~

  En tiedä otetaanko täällä ohjemaehdotuksia vastaan, mutta tuli mieleen, että yleensä olleen pullonpyörityksen sijasta voisi kokeilla peliä, jota pelataan esim. tässä Baka to Test to Shoukanjuun sepcial jakso 5. Pelin säännöt selitetään kyllä videossakin, mutta siis tarvitaan osallistujien määrän verran numerolappuja + yksi lappu joka on merkitty kuninkaaksi. Kaikki nostaa yhden lapun ja katsoo mitä lapussa lukee. Lappuja ei näytetä muille, mutta kuningas kertoo olevansa kuningas. Kuningas sanoo jonkun numeron / numeroita ja sanoo jonkun tehtävän näille numeroille, eikä siis tiedä keillä nämä numerot on. Nämä numerot omistavat suorittaa tehtävän ja sitten laput sekoitetaan uudestaan ja pelaajat nostaa uudet laput jne.
  Tuli mieleen, että tämä vois olla hauskaa, vaihteeksi vähän erilaista kun pullonpyöritys :”D

  Kuulostaa hauskalle :’D Meillä oli yhdessä miitissä vielä tuosta sellainen versio että se kuningas heebon piti kertoa jotain tarinaa niillä numeroilla ja ihmisten piti sitten näytellä sitä että sellaistakin voisi jos ihmiset innostuisi.
  Ja meikäläisen mielestä se perinteinen tietovisa on aina hauska. Kellään intoa siihen tai kysymysten kokoon raapimiseen?

  Entäpä pidetäänkö tänäkin vuonna tuota oranssi-nimilappu-operaatiota?

  in reply to: Now Playing #120501
  Satou
  Member

  O-zone – Numai Tu

  Gaad. Kuuntelen vanhoja levyjäni läpi ja tämän löysin sieltä pölykasasta. Mietinhän meikä ei ole ennen huomannut tämän levyn olevan näin loistava kun muistan vaan ikinä tästä kuunnelleeni tuota Dragostea Din Teitä (tietenkin).

  Satou
  Member

  -> Rock Neko
  -> Roki eli Loki
  -> Loki Ragnarok sarjasta Matantei Loki Ragnarok

  in reply to: Mitä mieltä olet kirpputoreista ? #120422
  Satou
  Member

  Kirpparit on kyllä joku niin pelastus. Meilläpäin on ihan kiitettävästi niitä ja isoimmista löytyy mangaa uutena ja käyttämättömänä halvalla. Ne on vissiin sellaisia kappaleita mitä marketeissa ei ole mennyt kaupaksi tjn. Itse olen kirppareilta hommannut melkein kaikki Shinshi Doumei Crossini ja Bleachini siihen puolitoista euroa/kappale hintaan vähän julkaisuajan jäljessä.
  Löytö oli vähän aikaa sitten D.Gray-Manit 1-5 (englanniksi tietenkin) puolet halvemmalla kuin mitä fantsussa myyvät.

  in reply to: Piirtopöydät — Skannerit #120419
  Satou
  Member

  Meikäläisellä lienee juuri tuo Aiptek tai ainakin näyttää kovasti samalta. (Juuri nyt laiskottaa liikaa tarkistaa) Mutta ihan hyvin meikäläisellä toiminut. Kaksi ja puoli vuotta sitten sen sain muistaakseni syntymäpäivälahjaksi ja se on jo pikkuisen rikki. Siihen on ilmestynyt sellaisia kuolleita raitoja keskelle ruutua. Ei nyt ole kokemusta juurikaan miten pitkä elinikä yleensä piirtopöydillä on mutta kylläpä se aikanaan palveli oikein hyvin ensimmäiseksi piirtopöydäksi.
  Nyt sitten pari kuukautta takaperin hommasin kuuden kympin Wacom Pen piirtopöydän kun sellaisen Citymarketista löysin. Puolet pienempi on tämä mutta ihan yhtä hyvin toimii minulla ellei paremminkin.
  Jos täytyisi päättää näistä jompi kumpi niin ottaisin kuitenkin ehkä Wacomin koska raha ja tätä on helpompi kuljetella paikasta toiseen.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 531 total)