Shoe

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 2,595 total)
 • Author
  Posts
 • in reply to: Off-Topic #124226
  Shoe
  Member

  Aika vanha juttu sinänsä, mutta inssi meni aikoinansa läpi toisella yrittämällä ja perjantaina kävin kaverin kanssa hakemassa korttini. On kyllä varmaan huonoin kuva minusta ikinä tuo kuva siinä kortissa! Ei minua tunnisteta siitä ja nimmarini on lähestulkoon näkymätön, toivottavasti ei luulla väärennetyksi..

  Koeviikko meneillään, ei ole kyllä koskaan ollut näin rento: tänään oli ruotsin koe, torstaina on kaksi mantsan koetta jos suinkin kerkeän ni silloin tehdä. Muuten on vapaata. Kuinka mukavaa, kaikki mantsat ja psykat on peruttu tältä viikolta niin on vähän rennompaa. Tosin ensi jakso sinänsä on aika raskas: 36 tuntia. Kiva. Eiköhän siitä selviä, kaksi bilsan kurssia kuitenkin on.

  Tuli tehtyä toissaviikonloppuna jotain sellaista, mitä en olisi itsestäni uskonut: liityin Facebookiin. Nyt se tapahtui. Ja en olisi sitäkään uskonut, että vahtaisin Big Brotheria koko päivän, nimittäin eilen näin kävi. Olen koukussa, anteeksi.

  in reply to: Off-Topic #124045
  Shoe
  Member

  On ollut pari päivää todella sekaiset tuntemukset: Versailles hajoaa. Todella syvältä. Mutta, seuraan Kamijoa siitä huolimatta, ja muitakin, mutta pääasiassa Kamijoa. </3

  Tänään olisi kaverin synttärit, baari-ilta siis tiedossa, toivottavasti hauska sellainen, nyt kaipaan hieman piristystä, vaikka eilen sainkin ihanaisen Yuujini (=läppärini). Yuuji-nimihän tulee siis Kamijolta, lol. Ihanan nopea tämä kone, ei valittamista, tykkään todella. Ja tämä näppäimistö… <3

  Vielä olisi ensi viikko töitä, heti perään matka Tanskaan, noin viikoksi, jonka jälkeen sitten vielä viikko ommoo lommoo. Eli shoppailua ja löhöilyä luvassa tuolloin.

  Ja jos sitä pääsisi sitten syyskuussa Traconiinkin, aika tod.näk. tällä hetkellä, en ole pa niin se voi onnistuakkin.

  in reply to: Mikä sinua ilahduttaa? #124044
  Shoe
  Member

  Ikioma, uusi ja ihana läppäri! <3 Ihana on ja nopeekin.

  in reply to: Montako mangapokkaria sinulla on? #124030
  Shoe
  Member

  Aika vasta laskin ne taas, silloin oli 317, nyt muutama enemmän.

  in reply to: Off-Topic #124028
  Shoe
  Member

  Tätä paikkaa kuvaa nykyään hyvin sana kuollut, tai vähintäänkin aivokuollut. Joo, ihmiset ovat kesätöissä (kuten allekirjoittanutkin), kukaan ei jaksa kesällä olla koneella eikä kukaan nyt satu muistamaan tätä paikkaa. Joo, itsekään en ole käynyt kahteensataan vuoteen, mutta se johtuu ihan siitä kun muutkaan eivät käy, ja yksinpuhelu off-topicissa kävisi ajan myötä hiukan tylsäksi. Hyi teitä (ja minua).

  No joo, kuten mainittua, kesätöissä porhalletaan, koko ajan saan naarmuja sun muita kolhuja, mitä nyt eilenkin meinasi kynsi lähteä irti.. mutta muuten ihan jees homma, ei valittamista. Kuudesta puoli kolmeen työpäivät, jonka jälkeen jalkani ovat kuolemanpartaalla, kahdeksan tuntia ynnä seisomatyö yhtäkuin ei kauhean kiva ilta.

  Tällä hetkellä olen Ylivieskassa, autokoululla. Ajotunti menossa, en tosin itse ole ratissa, jonka ehkä fiksuimmat saattavat huomata.

  in reply to: Off-Topic #123935
  Shoe
  Member

  Täällä ei ole enää elämää juuri ollenkaan. Mihin ihmiset oikeasti ovat kadonneet? Haloo? Haloo!

  in reply to: Mikä ärsyttää? #123899
  Shoe
  Member

  Motivaationpuute koulussa ja autokouluasiat.

  in reply to: Off-Topic #123898
  Shoe
  Member

  Enpäs ole täälläkään käynyt, johtuen siitä, että minulla tämä Sangatsu on sekoillut. Mutta täällä taas.

  Jos vähän (koulu)kuulumisia: kohta pitäisi ilmoittautua syksyn kirjoituksiin, jos nyt edes kirjoitan psykologian, tuskin. Historian vaihdoin biologiaksi, eli sitä lukemaan siis, koska luulen, ettei historiakiinnostukseni ole tarpeeksi suuri nielemään kaikkea, jos opettajaksi meinaan lukea itseni, biologia on luontevampaa.

  Ja kun olin viihteellä viime lauantaina, minulle tapahtui jotain: minä en jaksa enää koulua, ainakaan tässä keväällä. Ennen sitä päivää jaksoin hyvinkin, mutta nyt ei jaksa (allekirjoittaneen pitäisi mennä tekemään enkun yo-vihkoa huomiselle). Syynä tähän motivaationpuutteeseen (tai sen laskuun) vaikutti eräs kaksilahkeinen henkilö. Kyllä, viatonta juttelua, mutta olen silti ihan hulambaloona. Ahdistaa, etten välttämättä näe häntä kesätöissä, olemme samassa paikassa, mutta armeija taitanee kutsua, en muista varmaksi, olin juonut ja niin lumoutuneena.

  in reply to: Now Playing #123689
  Shoe
  Member

  David Guetta – Turn Me On ft. Nicki Minaj

  Tosi kiva fiilistelykipale, Guetta näyttää kivalta niissä kohdissa joissa häntä nyt näkyy.

  in reply to: Off-Topic #123674
  Shoe
  Member

  zumi wrote:

  Tuli tänään käytyä parturissa. Nyt näytän ihan pojalta, koska hiukset ovat lyhyt ja tissit pienet. Tätä menoa en koskaan saa kasvatettua pitkiä hiuksia.

  Tunne on niin tuttu, itsekin yritin kasvattaa hevilettiäni takaisin, mutta eihän siitä tule mitään koska aina se pitää pätkäistä lyhyemmäksi. Nyt yritän kasvattaa vain takahiuksia pidemmiksi, otsalta saa jäädä lyhyemmäksi, paljon helpompaa tehdä niin. Ja itsekin olen menossa ensi viikon aikana parturiin, tummanruskeaksi ajattelin värjätä.

  Ja nyt sitten alkoi hiihtoloma, johan tätä on odotettu. Paljon on suunnitelmia lomalle, käydä Ylivieskassa ja Kokkolassa shoppaamassa, tehdä enkun tehtäviä, löhöillä, viettää vielä viimeistä paria viikkoa alaikäisyyttä.. ja paljon muuta. Ykasta pitäisi löytää pari purkkia kynsilakkaa, jotain vähän erikoisempaa ja keväisempää etsiskelisin sinisten lakkojeni rinnalle. Keltainen olisi aika hot…

  in reply to: Off-Topic #123590
  Shoe
  Member

  ^Itse koitan tsempata itseäni katsomaan nyt uusimman episoodin. Nimenomaan koitan. Ja SC:stä ei voi puhua B10:n kanssa samassa lauseessa. 😀

  Paluu normaalimpaan arkeen tuntuu ylitsepääsemättömältä, kun koeviikko oli sellaista löysäilyä että. Kaksi ekaa tuntia alkaa heti ärsyttävällä opettajalta, hän muistuttaa Salkkareiden Isabellaa. Ja kahdeksan tunnin päivä, on niistä tosin ennenkin selvitty. Mutta jesh, historia nelonen tässä jaksossa kera parhaan opettajan.

  Ei minulla oikeasti mitään asiaa ollut.

  in reply to: Omistatko? #123584
  Shoe
  Member

  Joo, sellaisen iänikuisen vanhan.

  >>>Neljää lävistystä?
  Muka fiiliksissä omistaan, pyh.

  in reply to: Off-Topic #123583
  Shoe
  Member

  Kävimpä laitattamassa kaksi uutta korvista torstaina. Vasen korva on kipeä (ei tosin yhtä pahasti kuin aiemmin) ja se häiritsikin nukkumistani torstai-perjantai-välisenä yönä, en nukkunut juuri ollenkaan. Iloinen mutta kipeä olen.

  Talvikauden sarjoista Brave10 on ollut täysi pettymys, sen siitä saa, kun seiyuu-kaarti oli niin houkutteleva, lempiseiyuita löytyi nimittäin todella monta, Nakai ja Morimori sekä muita. Sitkeästi koitan katsoa sen loppuun, vaikka yhh.. D.Gray-mania aloitin katsomaan siitä mihin joskus vuonna nakki to muusi, eli 20:stä eteenpäin. On se hyvä, vaikka aika klissheinen, mutta niinhän ne kaikki. Erityisen kivoja ovat op-biisit, tykkään paljon. allekirjoittaneella soi nytkin yksi.

  Jätin wanhan täysin väliin, en ollut tanssimassa, näyttelemässä tai mennyt katsomaan saati sitten jatkoille. Eipä napannut, menen baariin kuukauden päästä kaverin kanssa kahdestaan, ehkä myös isoveljen ja hänen kaverinsa kanssa. Penkkaritkin skippasin, en halunnut näyttää samalta kuin viime vuonna, huulipuna rasvaisella ihollani ei ole kovin kaunista.

  in reply to: Now Playing #123563
  Shoe
  Member

  Gackt – GHOST

  Aivan ensimmäisiä j-biisejä, jonka olen ikunani kuullut ja ainahan Gackt iskee.

  in reply to: Kysymyksiä Antti-sedälle #123532
  Shoe
  Member

  Mikila wrote:

  Johtuikohan se vain minun (ja koulun) koneesta, vai eikö sangatsun sivut toimineet muuallakaan?

  Ei toiminut minullakaan ja nyt on sivut sekaisin, avat eivät näy, topicit ovat siirtyneet näytöllä vasemmalle, eli ei ole keskitettyinä kuten aiemmin.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 2,595 total)