Tousuto

Forum Replies Created

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • Author
  Posts
 • in reply to: Trinity blood #41938
  Tousuto
  Member

  Trinity Blood oli yllätys, sillä olin varautunut siihen… no, hiukan kielteisellä asenteella. Pidän piirostyylistä, sillä se ei ole ns. tyypillinen "viiva-viiva-viiva-tekniikka" (älkää kysykö pliis, en tiedä XD). Anime odottaa vielä tutustumista, mutta eiköhän se nyt joululomalla viimeistään poistu tehtävälistasta.

  Esther on taas näitä harvoja naishahmoja, joita siedän. Tyypilliset shoujo-tytöt saavat tukan irtoamaan päästä, argh. Abelista pidän myös kovasti, Tresistä myös. En oikeastaan ole löytänyt mitään kamalaa hahmoa tai edes mitään kamalaa koko sarjasta.

  … mutta en ole löytänyt myöskään sitä juttua. Sitä, mikä todella tekisi tästä sarjasta ainutlaatuisen. Mutta kai se löytyy. Vielä. Joskus.

  Kai.

  in reply to: Rave #41932
  Tousuto
  Member

  Ostin Raven ensimmäisen osan, kun tämä sarja ilmestyi suomeksi. Huomasin tämän tutun, moneen kertaan mainitun OP:mäisyyden, mutten antanut sen oikeastaan häiritä, ajattelin vain, että kai nyt jotkin sarjat väkisinkin muistuttavat toisiaan.

  Ensimmäisten osien peruteella on tietenkin hankala sanoa, millainen sarja on ja niin näin, mutta nyt 16 osan jälkeen saa muodostettua jonkinlaisen mielipiteen. Ravessa tökkii väliajoin mm. juoni, hahmot, piirostyyli ja repliikit, mutta löytyy siitä kuitenkin ihan hyviäkin asioita, ei nyt sentään vain huonoja puolia. Nauran sarjalle usein, joko myötähäpeästä tai ilman, ja kyllä lukiessa saa nauttia, edes jonkin verran jonkinlaisesta viihteestä. Vanhempien osien vertailua uusiin kannattaa tehdä, sillä eroja huomaa helposti.

  Rave ei yllä One Piecen tasolle, mutta ei sitä tarvitse edes verrata tähän sarjaan. Sanoisin myös, että vaikka Rave ei olekaan näitä mangan helmiä, niin ok-sarjana se lönkyttelee mukavasti. Mietin kuitenkin melko usein, onko tämä sarja sentää ostamisen arvoinen, kirjatot ovat kuitenkin olemassa.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)